Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

FinComBank a participat în campania „Donează un ghiozdan călător”

FinComBank a participat în campania „Donează un ghiozdan călător” Sursa foto: fincombank.com

Acum, elevii din or. Tohatin şi or. Căuşeni sunt pregătiţi de şcoală.

Pentru că zâmbetului lor contează și pentru că FinComBank tinde să crească un viitor prosper, a încercat să facă elevii din or. Tohatin și or. Căușeni un pic mai fericiți. Acum, ei pot pleca la școală fără griji, pentru că au primit în dar câte un ghiozdan echipat cu rechizitele necesare pentru a începe un nou an școlar.

FinComBank a participat în cadrul celei de-a II ediții a campaniei „Donează un ghiozdan călător” și împreună cu Comunitatea Tinerilor Ambițioși, Centrul de Informare și Resurse ”PRO BONO”, și cu Fundația Youth Development for Innovation a reușit să pregătească școlarii de noul an de studii, pentru că educaţia fiecărui copil începe de la lucruri simple puse frumos într-un ghiozdan.

Elevii claselor primare s-au bucurat mult şi au rămas încântaţi de cadourile primite.

FinComBank se implică activ în proiectele sociale, culturale şi de caritate, pentru că crede în societatea din care face parte şi în potenţialul ţării noastre. Și, acum, datorită campaniei „Donează un ghiozdan călător”, micuții vor avea un 1 septembrie deosebit și vor putea merge la școală cu ghiozdanul plin cu bunătăți colorate. În perioada desfășurării sale, campania a reușit să facă fericiți mai mulți copii din țară.

FinComBank – într-un pas prin viață!

  

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare