Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

FinComBank a deschis ușile unei noi agenții la Rîșcani

FinComBank a deschis ușile unei noi agenții la Rîșcani Sursa foto: fincombank.com

FinComBank continuă să-și extindă agențiile în țară. O nouă agenție FinComBank a fost deschisă pe data de 13 septembrie în orașul Rîșcani. O echipă profesionistă este pregătită să ofere clienților FinComBank cele mai bune servicii financiar-bancare.

În cadrul Agenției Nr.6 clienții vor putea efectua o serie de tranzacții financiar-bancare printre care:

  • schimb valutar;
  • plata serviciilor pentru utilități;
  • plățile „Registru”;
  • achitarea impozitelor;
  • transferuri bănești;
  • deschiderea cardurilor bancare ș.a.

Printr-un asemenea mod FinComBank își extinde și gama de servicii pe care o oferă clienților săi.

„Ținem pasul cu noile tendințe în domeniul financiar-bancar, tocmai din acest considerent modernizăm serviciile FinComBank. Vrem să fim mai aproape de clienții noștri din acest motiv extindem numărul agențiilor și filialelor în țară, iar acest lucru demonstrează că suntem o bancă sigură pentru clienții noștri”, declară Elena Stovbun, directorul Departamentului Dezvoltării Businessului FinComBank.

În total FinComBank are o rețea de 101 sucursale pe teritoriul Republicii Moldova. În orașul Rîșcani FinComBank mai are deschise 2 oficii.

Agenția Nr.6 o puteți găsi la adresa: or. Rîșcani, str. Independenței 52/74.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactați:

Despre FinComBank

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare