Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

Devino profesionist bancar într-o echipă internațională!

Devino profesionist bancar într-o echipă internațională! Sursa foto: procreditbank.md

Deja de 6 ani BC ”ProCredit Bank” SA desfășoară cu succes un program de instruire cu angajare ulterioară pentru persoanele care doresc să-și dezvolte abilitățile necesare pentru o carieră prosperă în sfera bancară. Din 2010, circa 40% din angajații PCB au absolvit acest program.

BC ”ProCredit Bank” SA acordă în permanență o deosebită atenție asupra instruirii personalului și manifestă o atitudine responsabilă în managementul resurselor umane. Banca internațională consideră că succesul unei companii este în strînsă corelare cu succesul angajaților săi.

BC ”ProCredit Bank” SA a fost prima bancă care a inițiat un proces de recrutare deosebit pe piața bancară. Pe cînd alte instituții financiare puneau accent pe experiența profesională pentru potențialii angajați, ProCredit Bank a ales să pună accent pe personalități și să crească experiența profesională împreună.

În prezent, ProCredit Moldova oferă instruire pentru participanții săi în cadrul Training Centrului din or. Sofia, Bulgaria și anunță cu mîndrie că din 2016 locațiile de instruire au fost extinse: pregătirea noilor angajați a devenit posibilă în Training Centrele din Serbia și Kosovo.

ProCredit Entry Programme include atît partea teoretică cît și practică, pe parcursul căreia fiecare participant prin intermediul sarcinilor şi proiectelor specifice, valorifică calităţile sale profesionale şi personale, atât la nivel individual, cât şi ca membru al echipei.

Principalele subiecte discutate în cadrul Programului țin de următoarele compartimente:

  • Domeniul financiar - bancar;
  • Științe umaniste;
  • Mediu și comunicare.

Cine poate să aplice la ProCredit Entry Programme:

  • Persoane cu studii superioare (indiferent de specialitate) cu sau fără experiență în domeniu bancar;
  • Persoane cu cunoștințe de limbă engleză la nivel avansat;
  • Persoane orientate spre deservirea clienților;
  • Persoane care apreciază şi se bucură de oportunităţile de instruire şi a căror gândire trece peste minimul necesar;
  • Persoane curioase care doresc şi ştiu cum să-şi împărtăşească cunoştinţele şi să înveţe de la alţii;
  • Persoanele capabile să-şi asume responsabilitatea şi să ia decizii logice şi argumentate;
  • Persoane oneste şi demne de încredere cu standarde înalte de integritate.

Durata programului de instruire este de 6 luni. Pe tot parcursul programului participanții beneficiază de o remunerare lunară, iar toate cheltuielile legate de program sunt suportate de BC ”ProCredit Bank” SA.

Persoanele dornice să înveţe şi să se angajeze într-o activitate bancară responsabilă pot să aplice la ProCredit Entry Programme direct de pe sait-ul băncii: procreditbank.md/cum_sa_aplicati.

Sursa: procreditbank.md

Noutăți similare