Azi: € 19,6172 lei 0,0617 $ 16,5952 lei 0,0205

Cei mai buni studenţi au şansa să efectueze stagiul şi să se angajeze la MAIB

Cei mai buni studenţi au şansa să efectueze stagiul şi să se angajeze la MAIB Sursa foto: maib.md

Program flexibil, posibilitatea de a munci doar câteva ore în zi, remunerare pentru întreaga  perioadă de stagiere, card bancar emis şi deservit gratuit, activităţi de mentorat – sunt doar câteva dintre beneficiile pe care Moldova Agroindbank le oferă studenţilor din ultimul an de studii care aleg să-şi dezvolte competenţele profesionale în cadrul internship-urilor la MAIB sau chiar să-şi înceapă cariera în banking. 

În perioada 26-27 noiembrie se desfășoară Târgul stagiilor de muncă în cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, iar echipa MAIB este şi de această dată alături de studenţi, prezentând oferta de stagiere în bancă, funcțiile vacante şi beneficiile de angajare la MAIB.

„An de an în cadrul Moldova Agroindbank îşi desfășoară stagiile de practică aproximativ 100 de studenţi, iar majoritatea aleg să nu mai plece din echipa MAIB, angajându-se iniţial part-time, iar după absolvire – cu program complet de lucru. Ne bucurăm că tinerii aleg oportunităţile din sectorul bancar. La MAIB le oferim perspective de creştere profesională, motivare competitivă şi un climat prietenos”, a declarat Lilia Şutchevici, Director adjunct al Departamentul Resurse Umane şi Organizare al băncii.

Profesioniștii la profesioniști se trag. Vino şi tu în echipa Moldova Agroindbank!

Funcţiile vacante pot fi accesate pe pagina web www.maib.md/ro/cariere/, iar mai multe detalii despre oportunitățile de stagiere şi angajare pot fi aflate apelând 022 303 610 şi 022 303 209.

Sursa: maib.md

Noutăți similare

Transferurile rapide vin direct în portmoneul tău

Moldova Agroindbank şi Visa lansează campania promoţională “Transferurile rapide vin direct în portmoneu” la care pot participa toate persoanele care expediază sau primesc bani din străinătate prin toate sistemele de transferuri rapide ...