Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Acționarii FinComBank au ales un nou Consiliu al băncii

Acționarii FinComBank au ales un nou Consiliu al băncii Sursa foto: fincombank.com

Adunarea generală a acţionarilor Fincombank a ales in data de 03 august 2020 noua componenţă a Consiliului administrativ, format din 5 persoane, anunță Agenția Infotag.

Preşedinte al Consiliului a fost ales Victor Hvorostovschi, unul dintre principalii acţionarii ai instituţiei, care până nu de mult a fost primul preşedinte al băncii. Adjunctul său a fost ales cunoscutul bancher Nicolai Dorin, care, totodată, conduce Asociaţia Băncilor din Moldova.

Din componenţa noului consiliu mai fac parte Elena Garcavenco (compania "Continent"), Larisa Rudenco şi Vladimir Neno.

"Trei membri ai Consiliului administrativ sunt acţionari mari", a comunicat interlocutorul agenţiei, care nu exclude posibilitatea apariţiei unor probleme în procedura de aprobare a noilor membri ai Consiliului de către Banca Naţională a Moldovei.

Acţionarii nu au fost de acord cu decizia Consiliului şi la adunarea generală au decis să-l restabilească pe Hvorostovschii în funcţie de preşedinte al Consiliului administrativ al băncii.

Până la aprobarea de către BNM a preşedintelui Consiliului, atribuţiile acestuia sunt exercitate de preşedintele fostului Consiliu, Oleg Voronin.

Sursa: infotag.md

Noutăți similare