Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636

6 parteneri noi au aderat la proiectul Pay&Save

6 parteneri noi au aderat la proiectul Pay&Save Sursa foto: paysave.md

Noutăți bune de la programul de loialitate Pay&Save!

Proiectul Pay&Save are parteneri noi, și anume: Hotelul Codru, Nobil Luxury Boutique Hotel, English Cigars Club, View Café & Restaurant, View Café & Restaurant, Nobil Spa și DESSANGE.

1) Hotelul Codru

Hotelul Codru este un hotel modern, de 4 stele din Chișinău, special conceput pentru oamenii de afaceri care apreciază intimitatea, serviciile personalizate și calitatea excelentă. Hotelul Codru este capabil să satisfacă cele mai exigente gusturi.

2) Nobil Luxury Boutique Hotel

Locația unică a Nobil Luxury Boutique Hotel - în inima capitalei, în nemijlocită apropiere de Scuarul Artei Naţionale, alături de istorica Piaţă a Marii Adunări Naţionale şi la doar trei minute de la una dintre cele mai mari zone de shopping, îl evidenţiază în infrastructura oraşului poziţionându-l în topul clasamentului hotelurilor din Chișinău.

3) English Cigars Club

Adevărații cunoscători de trabucuri vor aprecia cu siguranţă varietatea de produse din tutun, selecţia minunată de whisky, brandy şi cognac de vîrstă înaintată, oferite aici pentru a sublinia gusturile Dvs. preferate. O compilaţie clasică: un trabuc cubanez şi un pahar de tărie distinsă, acompaniate de un pian din secolul XIX într-o atmosferă colonială britanică. English Cigars Club din Nobil Luxury Boutique Hotel este locul desăvîrşit pentru amatorii serilor petrecute cu eleganță.

4) View Café & Restaurant

Unicul restaurant panoramic al Chişinăului - View Café & Restaurant. Admiraţi splendoarea peisajului urban de la înălţimea etajului 8, în timp ce savuraţi gustul fin şi delicat al artei culinare Mediteraneene. O ambianţă plăcută, creată de un design romantic pregnant, un fundal muzical relaxant şi o deservire impecabilă. Pentru o cină formală, sau un rendez-vous romantic, View Café & Restaurant vă propune o sală VIP. Restaurantul poate să acomodeze cu ușurință grupuri de pînă la 70 persoane, există posibilitatea organizării evenimentelor private.

5) Nobil Spa

Relaxarea totală într-un veritabil hammam turcesc, întinerirea cu ajutorul peeling-urilor miraculoase, eliminarea emoţiilor negative şi a stresului cu ajutorul filozofiei antice de masaj oriental sau pur şi simplu delectarea simţurilor cu ajutorul diverselor proceduri de îngrijire pentru corp şi faţă - Nobil SPA este bucuros să vă ofere doar cele mai selecte şi inovative proceduri în domeniul de Wellness.

6) DESSANGE

Maison DESSANGE este acum o referință de necontestat în domeniul coafurilor de lux. În fiecare zi, în întreaga lume, femeile trec pragul unui salon DESSANGE, pentru a-i încredința părul lor. DESSANGE a dezvoltat acum saloanele sale în așa mod, încât acestea au devenit, mai mult ca oricând, temple veritabile dedicate frumuseții femeilor prin toate elementele sale: coafură, îngrijire a pielii și make-up, un loc unde femeile sunt celebrate și frumusețea lor sublimată! În acest gynaeceum armonios, în tonuri calde de alb, negru și șampanie, măiestria tehnică și atenția la detalii prevalează la acești esteți care, de asemenea piaptănă și spiritele încâlcite!

Hotel Codru și Nobil Luxury Boutique Hotel vă așteaptă cu nerăbdare!

P. S. nu uitați să profitați de cardul MAIB.

Notă: Proiectul Pay&Save – este un proiect absolut inovaţional pe piaţa bancară, ce constă în fidelizarea unei comunităţi de persoane, şi anume deţinătorii de carduri Moldova Agroindbank, care vor beneficia de diverse reduceri. Conform schemei de bază al acestui proiect, o parte din banii cheltuiţi la procurarea sau achitarea pentru marfă/servicii îi va fi restituită clientului pe conturile sale bancare.

Sursa: paysave.md

Noutăți similare