Azi: € 19,1391 lei 0,0243 $ 17,9693 lei 0,0278

4 parteneri noi au aderat la proiectul de cashback Pay&Save

4 parteneri noi au aderat la proiectul de cashback Pay&Save Sursa foto: paysave.md

Proiectul de loialitate Pay&Save a adăugat in lista sa de parteneri comerciali încă patru companii din ţară din diferite sfere de activitate:

  1. cafeneaua Rozmarin Cafe;
  2. reţete de burgeri Barbar;
  3. magazinul Alina Bradu;
  4. boutique-ul cu articole de birotică L’Art d’Ecriture.

Astfel, clienţii care achită produsele şi serviciile cu un card emis de Moldova Agroindbank la partenerii noi Pay&Save, primesc cashback garantat de până la 5%! Vedeţi mai jos cashback-ul pe care îl oferă fiecare dintre parteneri.

Cafeneaua Rozmarin Cafe – 4% cashback

Rozmarin Cafe este un local cu o bucătărie internațională: italiană, grecească, spaniolă, asiatică. Aici puteți servi masa de dimineață până seara, prînzul, cina și brunch în weekend. Adresa: Chișinău, bd. Stefan cel Mare 202, clădirea Kentford

Reţete de burgeri Barbar – 5% cashback

Bucătăria localului „Barbar” este la un nivel înalt cu o varietate de specialități gustoase, proaspete și de calitate, incluzând și un meniu conceput pentru vegani. Specialitatea casei sunt burgerii, deoarece totuși este un bar, nu o cafenea sau restaurant… 7 reţete de burgeri îţi lasă gura apă. “Barbar” este locul unde se adună oamenii buni ce emană energie pozitivă în jur. Adresa: Chișinău, Moldova, str. Mihai Eminescu 56.

Magazinul Alina Bradu – 4% cashback

Mai bine de un deceniu, în mâinile desingnerului vestimentar Alina Bradu costumul tradițional moldovenesc a prins un nou contur și a devenit o sursă de inspirație pentru crearea unor modele moderne și stilizate de îmbrăcăminte. Daca îți dorești o ie personalizată, vizitează magazinele marca Alina Bradu, unde moda, arta și unicul se întrepătrund.

Boutique-ul cu articole de birotică L’Art  d’Ecriture – 4% cashback

L’Art  d’Ecriture este un nou Boutique cu articole de birotică premium, fiind importatorul exclusiv Caran d’Ache Maison de Haute Ecriture în Republica Moldova. Articolele sunt de origine elvețiană, de cea mai înaltă calitate create integral în atelierele din Geneva, începând cu 1915. Instrumentele de scris Caran d'Ache reprezintă rafinament, creativitate și inovație, toate marcate cu excelență de Swiss Made. Adresa: Hotel Jolly Alon.

Programul de loialitate Pay&Save este dedicat deţinătorilor de carduri Moldova Agroindbank. Lista completă a partenerilor Pay&Save şi valoarea cashback-ului oferit de către fiecare partener este disponibilă pe pagina online www.paysave.md.

Sursa: paysave.md

Noutăți similare