Azi: € 19,6212 lei 0,1157 $ 16,6303 lei 0,0035
Lu: € 19,6943 lei 0,0731 $ 16,6336 lei 0,0033

23 de angajați MAIB au acceptat provocarea 2.7 devenind ambasadorii faptelor bune

23 de angajați MAIB au acceptat provocarea 2.7 devenind ambasadorii faptelor bune Sursa foto: maib.md

Aleargă, înoată sau parcurg cu bicicleta distanțe de 2,7, 27 sau chiar 270 kilometri, iar astfel – ajută. Este parte a provocării Doi punct șapte 2.7 pe care au acceptat-o 23 de angajați MAIB, reunindu-se în echipa ambasadorilor Moldova Agroindbank pentru cauza Organizației ”Copil, Comunitate, Familie” și Run for Children.

În perioada 22 – 27 august echipa MAIB face mișcare la greu, promovând atât modul activ și sănătos de viață, dar și mărinimia. Prin acceptarea provocării Doi punct șapte 2.7, Moldova Agroindbank contribuie ca în rezultat 270 de copii din Republica Moldova să aibă acces la educație școlară și preșcolară în noul an de studii 2020 – 2021.

Marcel Furdui, Economist: “Lucrând zilnic cu clienții știu că nimic nu este mai important decât să oferi sprijinul necesar atunci când este nevoie de el. Prin provocarea 2.7 vom reuși împreună cu echipa să ajutăm micuții să aibă condiții mai bune și să fie mai pregătiți pentru noul an școlar. E extrem de motivant să poți face mai mult, să te implici în fapte bune, iar cei 27 de kilometri pe care i-am alergat în această perioadă este și o investiție în sănătatea mea și în starea de bine. Prin participarea la asemenea evenimente reușim să devenim și mai buni.”

Neonila Negruța, Director Regional: “Când am auzit despre provocarea 2.7 mi-am dorit din prima să particip. Este mega frumos spiritul de echipă al oamenilor deosebiți de la MAIB implicați în asemenea acțiuni și o adevărată bucurie să contribui la schimbarea în bine a destinelor unor copii. Să fii ambasador MAIB în această misiune înseamnă responsabilitate la maximum, multă empatie și emoții la superlativ.”

Nicoleta Scurtu, Specialist superior decontări: “A devenit o obișnuință ca în fiecare dimineață să alerg 2,7 kilometri, adică exact trei cercuri prin parcul de lângă casă. Atunci când am văzut cifra din provocare am perceput-o ca pe o provocare personală – că pot alerga zilnic chiar mai mult de 2,7 km și… mi-a reușit. Activitățile sportive ne unesc ca echipă, mai ales în această perioadă dificilă provocată de pandemie. Ajutând cei 270 de copii, ne ajutăm și pe noi, făcând plus de mișcare chiar dacă la distanță, dar tot împreună cu bravii colegi din echipa Moldova Agroindbank.”

Iulian Borisov, Director Sucursală: “Faptul că 270 de copii vor primi o șansă pentru un viitor mai frumos este principalul motiv pentru care am acceptat provocarea 2.7. Or, adevărata fericire este în clipele pe care reușim să le creăm și în care reușim să îi bucurăm pe cei din jur. Pe lângă endorfinele pe care le generează sportul, faptul că facem mișcare susținând o cauză atât de nobilă este un motiv de dublă bucurie.”

Ca echipă MAIB și-a propus din start să adune 270 de kilometri în cele 6 zile de implicare în provocarea 2.7. Până la final, s-ar putea să fie dublată și chiar triplată distanța totală. Iar asta, pentru că în echipa Moldova Agroindbank este extrem de mobilizatoare energia lucrurilor frumoase pe care le fac împreună atât în activitățile profesionale, cât și extra-program.

Sursa: maib.md

Noutăți similare