Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

Moldindconbank micșorează dobânda la creditul “Prima Casă”

Moldindconbank micșorează dobânda la creditul “Prima Casă” Sursa foto: micb.md

Fiind una dintre principalele instituţii financiare din ţară cu o înaltă responsabilitate socială, Moldindconbank devine prima bancă care își propune să sprijine doritorii de a-și achiziţiona propria locuinţă prin intermediul programului „Prima Casă”, micşorând de două ori sau cu -1,5% marja de profit, admisibilă în cadrul programului. 

Prin această decizie, banca își propune să diminueze începând cu 23 iunie 2018 costul total al creditului și să faciliteze accesul la program pentru mai mulți cetățeni ai țării. Astfel, procurarea propriei locuințe prin intermediul sucursalelor Moldindconbank devine cel mai simplu și cel mai avantajos.

Totodată, ca urmare a prognozelor privind evoluția ratei de refinanțare, se poate ferm de presupus că în viitorul apropiat achiziţionarea locuinţei cu ajutorul creditului “Prima Casă” va deveni și mai accesibilă.

În prezent, Moldindconbank este unul din cei mai activi parteneri ai programului Prima Casă și unul din cei mai mari creditori ai economiei și populației Republicii Moldova deţinând un portofoliu de credite de cca 6,4 mlrd. lei (20% cota de piaţă).

Pentru detalii despre programul „Prima casă” accesați www.micb.md sau vizitați sucursalele Moldindconbank.

Sursa: micb.md

Noutăți similare