Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024
Lu: € 19,0208 lei 0,0075 $ 17,6380 lei 0,0069

Intesa Sanpaolo – cea mai bună bancă europeană şi cea mai bună companie italiană pentru relaţii cu analişti financiari şi investitori instituţionali

Intesa Sanpaolo – cea mai bună bancă europeană şi cea mai bună companie italiană pentru relaţii cu analişti financiari şi investitori instituţionali Sursa foto: rfi.fr

Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa, a fost desemnată cea mai bună bancă europeană şi cea mai bună companie italiană pentru relaţii cu analişti financiari şi investitori instituţionali, precum şi pentru aspectele ESG (Environmental, Social, Governance), de către compania de cercetare ”Institutional Investor”, scrie Ziarul Financiar.

În plus, Carlo Messina, care conduce Intesa Sanpaolo din 2016, a fost ales pentru al doilea an consecutiv ca cel mai bun CEO din rândul băncilor europene, iar Stefano Del Punta a fost desemnat din nou cel mai bun CFO.

În urma sondajului ”Institutional Investor” Marco Delfrate a fost numit pentru al doilea an consecutiv ca cel mai bun profesionist în relaţii cu investitorii.

Clasamentele realizate de ”Institutional Investor” se bazează pe rezultatele unui sondaj realizat în rândul a aproximativ 2.000 de analişti financiari şi investitori instituţionali, reprezentând peste 900 de companii.

Grupul Intesa Sanpaolo a fost singura instituţie italiană listată în 2020 în catalogul „Cele mai onorabile companii” pentru calitatea relaţiilor cu investitorii.

“Institutional Investor“ este o companie de cercetare specializată, independentă, care activează pe piaţă de peste 40 de ani.

Grupul Intesa Sanpaolo are aproximativ 14,7 milioane de clienţi în Italia, iar băncile subsidiare internaţionale deservesc 7,1 milioane de clienţi, cuprinzând banci care operează în sectorul bancar comercial în 12 ţări din Europa Centrală de Est şi din Orientul Mijlociu şi din Africa de Nord şi o reţea internaţională de specialişti în sprijinul clienţilor corporativi din 26 de ţări.

Sursa: zf.ro

Noutăți similare