Azi: € 19,3586 lei 0,0513 $ 17,7675 lei 0,0153

Cu noul sistem Smith&Smith de la maib primești bani de oriunde din lume

Cu noul sistem Smith&Smith de la maib primești bani de oriunde din lume Sursa foto: maib.md

Te afli în străinătate și ai vrea să expediezi bani acasă, în Republica Moldova? Poate cei dragi vor să te bucure cu un cadou și urmează să-ți transfere o anumită sumă de bani? Apelează la noul sistem de transferuri de bani Smith&Smith de la maib și banii vor ajunge în țară rapid, în siguranță și într-un mod convenabil.

Prin sistemul Smith&Smith poți primi în orice unitate maib dolari și euro, expediați de oriunde din lume, sau contravaloarea în lei. Sistemul are relații cu peste 40 de parteneri externi, de aceea expeditorul de bani are acces la o rețea de cca 100 de mii de puncte.

Cea mai bună parte e că sumele transferate sunt disponibile în cel mult 15 minute de la expediere, comisionul fiind achitat integral de către expeditor. Mai mult, utilizând sistemul Smith&Smith poți primi ușor banii, transferați prin aplicațiile Azimo, Remitly, ș.a..

Pentru a ridica banii e necesar să vii la maib cu un act de identitate valabil și să comunici operatorului codul transferului, numele şi prenumele expeditorului, țara de proveniență a banilor, valuta și suma transferului.

De asemenea, poți primi banii trimiși la oricare din cele peste 100 de agenții Smith&Smith din România. Fii primul care va testa noul sistem de transferuri Smith&Smith, disponibil la maib, și convinge-te cât e de simplu și ușor!

Sursa: maib.md

Noutăți similare