Azi: € 18,9294 lei 0,0834 $ 17,7607 lei 0,0583
Mâine: € 18,9352 lei 0,0058 $ 17,8180 lei 0,0573

Cardurile gama aduc dragoste, oferind cashback majorat

Cardurile gama aduc dragoste, oferind cashback majorat Sursa foto: maib.md

Maib revine cu promoția irezistibilă care te-a încântat anul trecut și oferă din nou cashback majorat pentru plățile cu cardul gama. Banca celebrează iubirea și transformă cardul gama într-un adevărat Cupidon, care te va ajuta să faci o surpriză plăcută persoanei dragi. În plus, achitând cu gama, vei primi o parte din banii cheltuiți înapoi pe cardul tău.

De această dată, în promoție participă partenerii băncii darnici din 5 domenii de activitate: frumusețe, flori, restaurante, cadouri pentru doamne și cadouri pentru bărbați.

Saloanele de frumusețe Renaștere, Impuls și Cristis te recompensează cu câte 10% din valoarea cumpărăturilor, iar Vivi Spa și Holy Land îți oferă 8% cashback.

În florăriile Uniflora, Betty Flora și Buketik.md se regăsesc flori cu o varietate de culori și nuanțe, care vor încânta privirea oricui și cu un cashback de 8%, 10% și respectiv 15%. O varietate de ciocolate găsești la Leonidas cu 5% cashback, iar la Cadourionline.md te bucuri de 7% cashback. La orice plată cu cardul gama vei beneficia de 8%, 10% și, respectiv, 15% cashback.

Creează noi amintiri împreună cu cei dragi. Restaurantele Mussels îți oferă 7%, Mangal 8%, Mus Gastronomic 15% iar Mezzo și Mojo câte 10% cashback. Desigur, pentru aceasta e nevoie să achiți cu un card gama.

Ești în căutarea cadoului perfect pentru femeia iubită? Magazinul de bijuterii Carat poate fi o alegere reușită cu 8% cashback. Produse cosmetice profesionale pentru îngrijirea părului îți sunt oferite de magazinul Loial, iar la orice achitare cu cardul gama primești 5% cashback, la fel și la Babby Liss. 10% cashback oferă Beatrice Lingerie, Sekana și Felicia Optic Center.

Linia vestimentară Sandro Livv, Max Fashion și Cronograf oferă câte 10% cashback din suma cumpărăturilor destinate bărbaților iubiți. În cazul în care optezi pentru o geantă sau accesorii din piele, cei de la Vitalie Burlacu te așteaptă cu drag, oferind 5% cashback. Magazinul Makita oferă 6% cashback.

Promoția gama se desfășoară în perioada 7 februarie – 15 martie, astfel încât vei avea suficient timp să te pregătești și pentru cea mai frumoasă și blândă sărbătoare a anului – Ziua internațională a femeii.

Spor la cumpărături împreună cu cardul gama!

Fii cu ochii pe pagina web www.gama.maib.md și pe pagina de Facebook, află primul despre partenerii gama care se vor alătura promoției.

Sursa: maib.md

Noutăți similare