Azi: € 19,1924 lei 0,0749 $ 17,6969 lei 0,0568
Mâine: € 19,2138 lei 0,0214 $ 17,7232 lei 0,0263

Aniversarea FinComBank - 28 de ani de performanță

Aniversarea FinComBank - 28 de ani de performanță Sursa foto: fincombank.com

Astăzi, 1 iulie, FinComBank aniversează 28 de ani de succes. Această perioadă de activitate s-a remarcat prin numărate reușite și experiențe prodigioase, fapt pentru care FinComBank mulțumește Clienții și Partenerii săi, ce au asigurat cu încredere și fidelitate constantă.

28 de ani reprezintă stabilitate, eficiență și succes, deoarece:

  • De 28 de ani, peste 100 mii de clienți activi demonstrează încrederea față de bancă!
  • De 28 de ani, banca înregistrează progrese semnificative, fapt confirmat prin dinamica indicatorilor săi!
  • De 28 de ani, banca este într-un continuu proces de dezvoltare și implementare a produselor și tehnologiilor inovative, accesibile și comode pentru clienții săi!
  • De 28 de ani, soluționarea celor mai diverse întrebări financiare ale clienților reprezintă o prioritate pentru FinComBank! 

În toți acești ani, banca demonstrează competitivitate sporită și stabilește  parteneriate statornice. Acești 28 de ani de activitate, FinComBank le va sărbători într-un mod deosebit, dând startul campaniei „Clientul Mulțumit”!

„Cu prilejul aniversării FinComBank, lansăm campania „Clientul Mulțumit”. Pentru a demonstra, cât de aproape Clienții Băncii merg într-un pas cu ideile și inițiativele noastre, i-am rugat să ne împărtășească experiența lor în utilizarea produselor și serviciilor bancare. Și pentru ca ziua de naștere FinComBank să fie cu adevărat festivă, am pregătit surprize plăcute pentru fiecare Client al Băncii – persoană fizică, care utilizează produsele și serviciile noastre. Mulțumim clienților noștri fideli, datorită cărora mergem perseverent înainte și construim noi experiențe, bazate pe încredere, respect și responsabilitate”, a declarat Elena Stovbun, Directorul Departamentului Dezvoltării Businessului FinComBank S.A.

Luna iulie 2021 se declară una nemaipomenită, deoarece fiecare client FinComBank urmează să primească din partea băncii cadouri individuale. În curând, informațiile detaliate vor fi publicate pe fincombank.com. Fiți pe fază!

Stimați Clienți, Parteneri și Lucrători FinComBank, banca vă mulțumește pentru încredere, angajament față de bancă și pentru că, de 28 de ani, mergeți într-un pas cu FinComBank!

FinComBank – într-un pas prin viață!

Pentru detalii suplimentare, Vă rugăm să contactați:

Теl.: (+373-22) 26-99-99

E-mail: [email protected]

website: www.fincombank.cоm

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare