Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Mâine: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Ziua noilor angajați sau cât este de WoW să lucrezi la maib

Ziua noilor angajați sau cât este de WoW să lucrezi la maib Sursa foto: maib.md

Ziua Noilor Angajați este o nouă inițiativă în cadrul maib, în care cei care au devenit recent parte a echipei au posibilitatea să discute la direct cu top managementul băncii, să se familiarizeze cu ceea ce înseamnă cultura corporativă, dar și să descopere facilitățile de care pot beneficia și care îi vor ajuta să-și desfășoare activitatea într-un mod eficient.

Totodată, scopul acestei întâlniri este de a crea un mediu pozitiv și prietenos pentru noii angajați, astfel încât aceștia să se poată integra rapid și eficient în echipa maib, iar cariera lor să treacă la nivelul următor.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

„Suntem nespus de bucuroși că deja pentru a doua oară în acest an le spunem „Bine ați venit în echipă” noilor colegi. La această sesiune împărtășim din valorile noastre, le spunem că cultura maib este una în care noi ne așteptăm ca oamenii să lucreze împreună, pentru a simplifica, crea, inspira și a face clienții noștri mai fericiți. De asemenea, suntem mândri că noii colegi înțeleg foarte bine de ce au ales maib și este o adevărată oportunitate să faci parte din frumoasa noastră echipă.”

Maib este în topul alegerilor atunci când este vorba de o carieră în banking. Banca deține toate resursele pentru a oferi comunității sale oportunități de dezvoltare, experiențe de neuitat și emoții la superlativ. 

Pavel Manjos, angajat recent în echipa maib:

„Primele impresii sunt pozitive, din start mi-a plăcut colectivul, că toți sunt profesioniști, că își iubesc munca și ai de la cine învăța”.

Alexandru Bulat, angajat recent în echipa maib:

„Mi-au fost create toate condițiile de care are nevoie un angajat, iar acestea nu sunt doar cuvinte, ci realitatea.”

Echipa maib este dedicată zi de zi pentru a crea angajaților săi experiențe de calitate și pentru a oferi un mediu de lucru flexibil, care să le permită acestora să-și atingă potențialul și să-și dezvolte atât competențele, cât și pasiunile într-un mod eficient și plăcut.

Maib - alegerea nr.1 pentru experiențe profesionale WoW.

Sursa: maib.md

Noutăți similare