Azi: € 19,6325 lei 0,1064 $ 16,8606 lei 0,0906

(Video) Istoria de succes a livezilor de fructe, susținută de FinComBank

(Video) Istoria de succes a livezilor de fructe, susținută de FinComBank Sursa foto: fincombank.com

Olga Marciuc este o tânără antreprenoare din satul Iarova, raionul Soroca, care are o afacere în curs de dezvoltare. Ea este proprietara Gospodăriei Țărănești „Agro Tur Olga” a cărei activitate este agricultura, în special creșterea livezilor de caiși, cireși și meri.

Gospodăria a fost fondată cu șapte ani în urmă. Inițial, erau prelucrate doar 15 hectare de teren arabil, iar, în prezent, livezile ei se întind pe o suprafață de 30 de hectare.

Cu ajutorul suportului financiar obținut de la FinComBank, Olga a reușit să construiască un frigider agricol pentru păstrarea fructelor cu o capacitate de o mie de tone, suprafața căruia este de peste 1300 de metri pătrați și care, la rândul său, conține tehnică destinată sortării și ambalării produselor. Costul acestei investiții a fost de circa 9 milioane de lei, dintre care 4 milioane de lei au fost oferiți de FinComBank.

Campania #FinComBusiness – partenerul succesului tău deja numără mai mulți antreprenori din țară care au beneficiat de condiții preferențiale de creditare, pentru că FinComBank susţine antreprenorii în noul sezon agricol!

Accesați mai multe detalii despre condițiile de creditare, pentru a vă dezvolta afacerea în agricultură!

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare