Azi: € 18,9294 lei 0,0834 $ 17,7607 lei 0,0583
Mâine: € 18,9352 lei 0,0058 $ 17,8180 lei 0,0573

Victoriabank Friday – shopping bancar online la cele mai hot prețuri

Victoriabank Friday – shopping bancar online la cele mai hot prețuri Sursa foto: victoriabank.md

În luna noiembrie Victoriabank își bucură clienții cu cele mai tari reduceri în banking din tot anul. Doar pe 27 noiembrie 2020 și doar la Victoriabank, toți doritorii de a profita de oferte avantajoase vor avea parte de surprize plăcute.

Timp de o singură zi, nu o săptămână și nici o lună, banca lansează reduceri la cele mai solicitate servicii și produse prestate, la care toți doritorii vor putea aplica online.

Victoriabank este prima bancă din Moldova care a lansat oferta de tip „bank friday”, în noiembrie 2019. Promoția de shopping bancar online, desfășurată anul trecut, timp de o zi, s-a bucurat de un mare succes. În doar o jumătate de oră de la startul promoției s-au epuizat stocurile pentru ofertele la credite și servicii precum PriorityPass și serviciul de notificare VB24 SMS.

Și în acest an, Victoriabank dorește să-și surprindă plăcut clienții. Astfel, banca îndeamnă toți doritorii de oferte apetisante să-și marcheze data de 27 noiembrie 2020 cu roșu în calendar.

Pagina web va putea fi accesată doar vineri, pe 27 noiembrie, între orele 9:00 – 17:00, iar stocul de produse și servicii promoționale va fi limitat.

Despre ce oferte este mai exact vorba? Toți cei care doresc să aibă parte de reduceri șoc sunt îndemnați să fie cu ochii pe www.victoriabank.md, iar banca promite să-i surprindă plăcut.

Victoriabank – cu poftă de oferte HOT.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...