Azi: € 18,9424 lei 0,0737 $ 17,6973 lei 0,0284
Ma: € 19,0354 lei 0,0930 $ 17,7206 lei 0,0233

Top și middle managementul maib va urma un program de dezvoltare a leadershipului, susținut de Stanford GSB

Top și middle managementul maib va urma un program de dezvoltare a leadershipului, susținut de Stanford GSB Sursa foto: maib.md

Maib anunță despre semnarea unui acord cu Stanford Graduate School of Business Executive Education care prevede implementarea unui program de instruire pentru circa 60 de angajați maib, care fac parte din top și middle managementul băncii.

Programul, care va fi lansat în luna octombrie, presupune trei luni de învățare online, studiile fiind axate pe strategie, leadership și cultură organizațională. "Profesorii facultății Stanford GSB sunt entuziasmați și dedicați să sprijine liderii maib să învețe despre leadershipul strategic și despre gestionarea schimbării culturii organizaționale. Este o onoare să lucrăm cu un grup atât de impresionant de cursanți", a declarat Sarah Soule, director al facultății programului, Profesor Morgridge de Comportament Organizațional și Decan Asociat Senior pentru Afaceri Academice.

În cadrul programului managementul maib va fi pus față în față cu idei inovatoare, va fi contestată gândirea convențională, liderii fiind sprijiniți pe parcursul întregii experiențe de învățare colaborativă și practică, care va încuraja învățarea durabilă și un nou stil de leadership la maib.

Subiectele cheie ale programului vor include:

  • leadership strategic
  • managementul schimbării culturii organizaționale
  • proiectarea creativității și inovației în organizație
  • extinderea excelenței prin intermediul talentelor și culturii.

„Suntem extrem de încântați să începem acest program de dezvoltare a leadershipului cu Stanford Graduate School of Business. Va fi o experiență cu adevărat unică și interesantă pentru echipa maib să participe pentru prima dată în regiune într-un astfel de program, având acces la gândire și educație de ultimă oră. Sunt absolut convins că programul va spori capacitățile de leadership și organizatorice ale echipei noastre, va contribui la consolidarea spiritului de echipă și va alinia aspirațiile noastre la toate nivelurile, astfel încât să continuăm să implementăm abordări inovatoare și să depășim așteptările clienților noștri. Aș dori să mulțumesc facultății Stanford GSB pentru sprijin și echipei maib pentru angajamentul asumat pentru învățare și inovare", a declarat Giorgi Shagidze, Președintele maib.

Despre Stanford Graduate School of Business Executive Education

Stanford Graduate School of Business Executive Education ține anual peste 100 de cursuri de scurtă durată și programe de certificare prin intermediul programului său Stanford Executive Education. Programele Executive Education se adresează managerilor operaționali și managementului executiv care doresc să își îmbunătățească abilitățile de leadership, să dobândească noi cunoștințe și să inoveze în cadrul organizațiilor lor. Aceste programe implică liderii într-o experiență academică extrem de imersivă, bazată pe cercetare, condusă de aceeași profesori înalt calificați care predau în cadrul programelor de doi ani MBA și de un an MSx.

Despre maib

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, cu o cotă de piață de 32,7% depozite şi o cotă de 35,5% din creditele acordate de întregul sistem bancar în semestrul I, 2022. Banca este de importanță sistemică și deserveşte aproape o treime din populaţia ţării. Din 2018, cel mai mare acţionar al maib este un consorţiu care include Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Invalda INVL, un grup de gestionare a activelor în ţările baltice şi Horizon Capital, un fond de investiţii privat axat pe pieţele emergente din Europa.

Sursa: maib.md

Noutăți similare