Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Toamna e cum se cuVINe cu maib și Mastercard

Toamna e cum se cuVINe cu maib și Mastercard Sursa foto: maib.md

A rodit cu premii mari în această toamnă. Poți câștiga o călătorie la Toscana, Italia ca să trăiești din plin „la dolce vita” sau te poți alege cu o călătorie în podgoriile din Barcelona, Spania.

Maib și Mastercard au pregătit și 30 excursii la vinăriile locale, de la noi din țară, pe care le poți câștiga în noua promoție: „Toamna e cum se cuVINe”.

Efectuează 4 achitări a câte 400 lei fiecare în cadrul primei etape și visează îndrăzneț la o plecare în Toscana, apoi mai fă 4 cumpărături în etapa a doua și poți câștiga o călătorie în Barcelona. Mai multe achitări cu cardul tău Mastercard de la maib, mai multe șanse de a câștiga și o excursie romantică la una dintre vinăriile din Moldova.

Apropo, în această promoție maib a decis să ofere șanse egale regiunilor. De aceea, participanții din nordul țării vor candida pentru bogatele vinării nordice, cei din centru vor merge la vinăriile din centru, iar cei din sud vor avea ocazia să viziteze frumoasele vinării de la sudul țării.

O veste la fel de bună este cashbackul majorat de 7% la cardurile maib gama* pentru vinurile procurate de la vinăriile Castel Mimi, Atu Winery și Leuntea-Vin până pe 5 octombrie.

 Mai multe detalii aici.

*Cashback majorat se oferă la achitarea vinurilor cu cardurile maib gama, cu excepția cardului maib junior.

Sursa: maib.md

Noutăți similare