Azi: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205
Mi: € 19,0959 lei 0,0585 $ 17,8167 lei 0,0346

Superlativii maib – mai puternici ca niciodată la Wizz Air Cluj-Napoca Maraton

Superlativii maib – mai puternici ca niciodată la Wizz Air Cluj-Napoca Maraton Sursa foto: maib.md

Fiecare dintre noi are în interior o forță incredibilă, o sursă de energie și motivație care ne poate ajuta să atingem orice obiectiv, să ne autodepășim, să avansăm la nivelul următor.

Pentru superlativii maib această forță se numește determinare și este ceea ce i-a convins să participe la cea de-a 12-a ediție a Wizz Air Cluj-Napoca Maraton - unul dintre cele mai așteptate evenimente pentru pasionații de alergare.

În acest an, mai buni ca niciodată și într-o formulă îmbunătățită, 13 curajoși din cadrul comunității maib activ la superlativ s-au alăturat celor circa 4000 de alergători înregistrați la eveniment și au reușit să-și depășească limitele, alergând cu succes distanța de 42 de kilometri într-o competiție care s-a dovedit a fi un adevărat test al voinței și autodisciplinei.

„În tot acest amalgam de emoții, durere, oboseală și transpirație, cel mai mult contează că superlativii maib au trecut de pragul de a alerga distanțe scurte și medii, iar cu antrenamente regulate și pregătirile necesare au deja în palmares și un maraton oficial. Nimic nu e imposibil, dacă îți pui ca țel și muncești la el.”, a menționat Dumitru Niculăiță, team liderul comunității maib activ la superlativ.

„Maratonul este un challenge chiar și pentru sportivii pregătiți, nemaivorbind de amatori, iar faptul că am reușit să particip alături de colegi și că am avut parte de o susținere atât de mare – a fost minunat. Aștept cu nerăbdare următoarele cuceriri de distanțe și autodepășiri împreună de superlativii.”, a declarat Constanța Bontea, membră a comunității superlativilor.

Banca este mândră și inspirată de performanța angajaților săi, îi aplaudă și le dorește să parcurgă cât mai mulți kilometri, la fel de ambițioși și curajoși: Dumitru Niculăiță, Vladimir Danuța, Andrei Urzîca, Ivan Buga, Vadim Martalog, Elena Negru, Mihai Botnariuc, Mihail Țurcanu, Ana Lîsii, Serghei Cernei, Eduard Barbaiani, Eugenia Demidiuc, Constanța Bontea.

„A fost o experiență superbă și un eveniment organizat la cel mai înalt nivel. Am simțit îndeaproape suportul tuturor celor prezenți pe traseu, dar și a celor de acasă, energia debordantă și voia bună – de pretutindeni.”, a menționat Vadim Martalog, membru al comunității superlativilor.

Maib – creăm experiențe care fac mai fericiți clienții și angajații.

Despre maib

Maib susține spiritul sportiv și valorile olimpice din Republica Moldova, contribuie la popularizarea sportului și promovarea a modului activ și sănătos de viață, sprijinind mai multe proiecte și activități din acest domeniu. De peste 20 de ani maib este partener al Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS), alături de care premiază anual olimpicii care demonstrează performanțe la diverse competiţii pe arena naţională şi internaţională. Prin prisma comunităților interne formate din angajați ai băncii (de fotbal, tenis, volei, alergat), banca își propune să inspire societatea să adopte un mod sănătos de viață și activ la superlativ.

Sursa: maib.md

Noutăți similare