Azi: € 18,9424 lei 0,0737 $ 17,6973 lei 0,0284
Ma: € 19,0354 lei 0,0930 $ 17,7206 lei 0,0233

Sucursala maib Soroca la o nouă altitudine: mai modernă și mai comodă

Sucursala maib Soroca la o nouă altitudine: mai modernă și mai comodă Sursa foto: maib.md

Aliniată identității vizuale reînnoite, Sucursala maib Soroca a devenit mai modernă, spațioasă, colorată, fiind la dispoziția clienților din oraș și regiune cu produse bancare de calitate și deservire profesionistă.

Sucursala este organizată în zone dedicate diferitor necesități ale clienților – concepute și implementate pentru servicii bancare rapide, operațiuni simplificate „într-o singură mână”, fără necesitatea de a merge la diverse ghișee pentru mai multe tranzacții și consultanță pentru planurile personale, de familie sau de business. Sucursala Soroca dispune inclusiv de o sală de ședințe pentru discuțiile de afaceri ale clienților maib, pentru crearea și analiza planurilor de business.

Vadim Puzderi, Director al Sucursalei maib Soroca:

“Ne-am dorit întotdeauna ca bankingul să fie cât mai simplu și mai accesibil pentru clienții noștri, iar prin această “față nouă” pe care o are acum sucursala suntem și vom fi mai “deschiși” și mai aproape de fiecare client, orice necesitate de banking ar avea. În asemenea condiții aliniate standardelor internaționale este o plăcere pentru echipă să muncească și să deservească clienții, care ne aleg știind că în Sucursala maib Soroca se vor simți ca acasă și vor fi deserviți mereu la cel mai înalt nivel”.

Devenind mai colorată, luminoasă, modernă și confortabilă, Sucursala maib Soroca creează clienților experiențe bancare demne de nivelul următor, implementând cele mai bune practici în customer experience.

Sucursala se află în municipiul Soroca, strada Alexandru cel Bun 19, fiind la dispoziţia clienţilor în fiecare zi, de luni până vineri, între ora 08:30 și 16:30, fără pauză.

Pentru mai multe detalii și informații despre noua identitate de brand maib vezi link-ul.

Despre maib

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, cu 120 de subdiviziuni, 58 de sucursale și 62 de agenții, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Banca deserveşte aproape 30% din populaţia ţării şi este unul dintre cei mai mari angajatori din republică.

Sursa: maib.md

Noutăți similare