Azi: € 18,9424 lei 0,0737 $ 17,6973 lei 0,0284
Ma: € 19,0354 lei 0,0930 $ 17,7206 lei 0,0233

Sucursala maib Florești se aliniază identității de brand

Sucursala maib Florești se aliniază identității de brand Sursa foto: maib.md

Dacă de mult nu ai trecut pragul Sucursalei maib Florești, o eventuală vizită s-ar putea să te facă să exclami un wow de surprindere. Recent, sucursala a fost renovată conform identității de brand reînnoite și își așteaptă clienții pe aceeași adresă: Florești, str. 31 August 1989, 41, într-un spațiu mai colorat, luminos, confortabil și relaxant, cu produse și servicii bancare de calitate  și o echipă profesionistă, orientate mereu către client.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

“Sucursalele maib rămân a fi puntea noastră de comunicare și relaționare cu clienții noștri, de aceea vrem ca aceste interacțiuni să fie transparente, demne de încredere și eficiente. Pentru asta muncim și ne adaptăm continuu activitatea la cele mai înalte standard, ca să creăm acele condiții optime de care clienții au nevoie. Personalitatea maib și valorile noastre nu reflectă doar un design nou, dar transpun orientarea noastră spre client și pasiunea unei echipe deprofesioniști de a face banking de calitate”.  

Pe lângă modul de operare simplificat, Sucursala maib Florești pune la dispoziția clienților din regiune câteva zone dedicate diferitor necesități ale acestora: 

Zona de autoservire - dedicată operațiunilor bancare rapide pentru clienții care își doresc să facă autonom și în timp redus anumite operațiuni la terminalele de plată.

Zona tranzacțională - permite facilitarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă pentru o listă vastă de operațiuni și, implicit, economie de timp prețios pentru ceea ce este important pentru client.

Zona consultativă este una semi-privată, facilitând comunicarea directă, analizarea necesităților și planurilor complexe personale sau de dezvoltare a afacerilor.

Implementarea noii strategii maib s-a produs din dorința de a fi mai orientați către clienți, fapt care ne-a determinat să creăm soluții inteligente, prin transformarea aspectului, dar și a modului de funcționare a sucursalei.

Tatiana Cristal, Directoarea Sucursalei maib Florești:

“Odată cu această transformare a sucursalei am devenit si mai aproape de clienții noștri, oferindu-le și mai multă transparență, profesionalism, dăruire de sine, optimism și, nu în ultimul rând, culoare pentru o experiență mai bună alături de maib. Apreciem mult fidelitatea clienților care ne deschid ușile pentru orice soluție financiară ar avea nevoie și îi asigurăm că le vom oferi și în continuare servicii bancare de nivelul următor”.

Sucursala maib Florești este la dispoziția clienților în fiecare zi, de luni până vineri, între ora 08:30 și 16:30, fără pauză.

 

Despre maib

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, cu 120 de subdiviziuni, 58 de sucursale și 62 de agenții, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Prin rețeaua sa vastă maib deservește circa un milion de clienți – corporații, întreprinderi mici și mijlocii, persoane fizice.

Sursa: maib.md

Noutăți similare