Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Mâine: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Sucursala maib Ceadîr-Lunga redeschisă: stil, confort și servicii bancare personalizate

Sucursala maib Ceadîr-Lunga redeschisă: stil, confort și servicii bancare personalizate Sursa foto: maib.md

Maib continuă să investească în modernizarea rețelei de sucursale, pentru a crea condiții excelente de banking. Recent, rețelei modernizate și aliniate identității de brand reînnoite s-a alăturat Sucursala maib Ceadîr-Lunga.

Anna Gospodinova, Directoarea Sucursalei maib Ceadîr-Lunga:

Suntem foarte bucuroși că și Sucursala maib Ceadîr-Lunga s-a aliniat noului stil al băncii, plin de culoare și modernitate. Transformarea a stârnit atât entuziasmul clienților, cât și al angajaților. Principalele noastre atuuri sunt profesionalismul, calitatea, atitudinea prietenoasă și atmosfera confortabilă în care întâmpinăm fiecare client. Mulțumesc întregii echipe maib pentru profesionalism, cooperare, receptivitate și dragostea pentru ceea ce facem pentru clienții noștri”.

Sucursala maib Ceadîr-Lunga este acum pregătită să servească nevoile financiare ale clienților, punând la dispoziția lor 3 zone distincte:

Zona de autoservire - dedicată operațiunilor bancare rapide pentru clienții care își doresc să facă autonom și în timp redus anumite operațiuni la terminale de plată, cum ar fi: achitarea facturilor, achitarea creditului, verificarea contului, depunerea numerarului în cont etc.

Zona tranzacțională - permite facilitarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă pentru o listă vastă de operațiuni și, implicit, economie de timp prețios pentru toată lumea.

Zona consultativă este una semi-privată, facilitând comunicarea directă, analizarea necesităților și planurilor complexe personale sau de dezvoltare a afacerii. Această zonă este mai relaxantă, potrivită pentru luarea deciziilor importante, precum cele legate de creditele ipotecare, de afaceri sau altele asemănătoare.

Sucursala maib Ceadîr-Lunga are sediul în UTA Găgăuzia, mun. Ceadîr-Lunga, str. M. Lomonosov, 33, iar programul de activitate al acesteia este de luni până vineri, de la ora 08:30 până la 16:30.

Maib – împreună la nivelul următor!

 

Sursa: maib.md

Noutăți similare