Azi: € 18,9424 lei 0,0737 $ 17,6973 lei 0,0284
Ma: € 19,0354 lei 0,0930 $ 17,7206 lei 0,0233

Sucursala „Hâncești” maib se aliniază noii identități de brand

Sucursala „Hâncești” maib se aliniază noii identități de brand Sursa foto: maib.md

Mai moderne, mai colorate, cu plus de comoditate și centrate pe client – sunt doar câteva caracteristici ale sucursalelor maib, care se aliniază noii identități de brand, implementând și un nou model operațional.

Seriei renovate s-a alăturat recent și Sucursala „Hâncești”, gata să-și deservească clienții într-un format nou, mai centrat pe client și axat pe deservirea de calitate, rapidă și cu plus de comoditate. 

Snejana Dîrvaru, Directoarea Sucursalei maib „Hâncești”:

„Suntem încântați să deservim clienții maib în condiții moderne și inovatoare, competitive cu cele de peste hotare. Ne bucurăm să surprindem emoții frumoase de încântare atât pentru designul modern, cât și pentru avantajele resimțite de fiecare client – rânduri fluidizate, deservire rapidă, servicii multiple care pot fi efectuate în zona operațiunilor bancare rapide. În asemenea condiții este mai mult decât o plăcere să lucrăm ca echipă și să fim la dispoziția clienților pentru, probabil, cele mai bune servicii bancare”.

  

Sucursala „Hâncești” este organizată în câteva zone:

Zona de autoservire - dedicată operațiunilor bancare rapide pentru clienții care își doresc să facă autonom și în timp redus anumite operațiuni la terminale de plată, cum ar fi: achitarea facturilor, achitarea creditului, verificarea contului, depunerea numerarului în cont etc.

Zona tranzacțională - permite facilitarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă pentru o listă vastă de operațiuni și, implicit, economie de timp prețios pentru toată lumea.

Zona consultativă este una semi-privată, facilitând comunicarea directă, analizarea necesităților și planurilor complexe personale sau de dezvoltare a afacerii. Această zonă este mai relaxantă, potrivită pentru luarea deciziilor importante, precum cele legate de creditele ipotecare, de afaceri sau altele asemănătoare.

Zona premium „alto” – servicii exclusiviste, experienţe unice în condiţii de maxim confort şi privilegii speciale pentru clienții premium banking.

  

HUB-ul maib

HUB-ul maib din cadrul Sucursalei „Hâncești” este destinat deservirii clienților din sectorul IMM/ Business Banking, fiind dedicat afacerilor din zona de Sud a țării. În cadrul HUB-ului este amenajată o zonă confortabilă de așteptare și mai multe spații pentru ședințe private, potrivite pentru discuții mai îndelungate privind planurile de afaceri.

Sucursala „Hâncești” se află în municipiul Hâncești, strada Chișinău 6, având program de activitate zilnic, de luni până vineri, între ora 08:30 și 16:30, fără pauză.

  

Recent s-au aliniat identității de brand reînnoite și Sucursalele „Ion Creangă”, „Gheorghe Asachi”, „Pușkin” Bălți, „Miron Costin”, „Miron Costin Business Centru”, „Constantin Tănase”, „Decebal”, „Ialoveni”, „Tighina”, „Ștefan cel Mare”, „Dacia”, precum și mai multe agenții maib. Până la sfârșitul acestui an, maib planifică renovarea altor câteva subdiviziuni din Chișinău și raioanele țării, urmărind să ofere clienților plus de confort, deservire profesionistă și abordare personalizată.

Pentru mai multe detalii și informații despre noua identitate de brand maib accesați linkul.

Despre maib

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, cu 120 de subdiviziuni, 58 de sucursale și 62 de agenții, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Banca deserveşte circa 30% din populaţia ţării şi este unul dintre cei mai mari angajatori din republică.

Sursa: maib.md

Noutăți similare