Azi: € 19,2607 lei 0,0742 $ 17,8258 lei 0,0539

Şi mai multe posibilităţi de achitare cu Lunch Card de la MAIB

Şi mai multe posibilităţi de achitare cu Lunch Card de la MAIB Sursa foto: maib.md

Moldova Agroindbank continuă să extindă reţeaua în care poţi face plăţi utilizând Lunch Card, tichetul de masă pe suport electronic.

Acum, cu Lunch Card poţi achita contravaloarea produselor în magazinele Fish Market, restaurantele Panifico, Foişor, Fratelli şi patiseria Augusto.

Noii parteneri s-au alăturat reţelei vaste care include la acest moment 420 de comercianţi din toate regiunile ţării, implicit:

  • supermarketurile Nr. 1, Metro Cash&Carry, Linella, Fidesco, Family Market, Fourchette Gourmet ş.a.,
  • reţelele Pegas, Rogob, Bucuria;
  • restaurantele şi cafenelele Oliva, Mojito, Tucano Coffee, Salat, KFC, Pizza Mania, Family Pizza, Naringi ş.a.m.d.

Tichetul de masă Lunch Card de la MAIB este soluţia oferită de bancă angajatorilor care optează pentru motivarea şi loializarea personalului, prin oferirea unui nou beneficiu extra-salarial pe un suport modern de plată, precum este cardul MAIB Visa contactless. Pentru fiecare zi efectiv lucrată, angajatorii au dreptul să ofere un supliment la salariu de 35-45 lei/zi, bani care pot fi valorificaţi pentru procurarea produselor alimentare sau achitarea consumaţiei de masă, fiind scutiţi prin lege de taxe, contribuţii medicale şi sociale.

Pentru mai multe detalii despre tichetele electronice de masă emise de Moldova Agroindbank accesează pagina web www.maib.md/ro/lunchcard/ sau apelează Call Center, 022 268 999.

Sursa: maib.md

Noutăți similare