Azi: € 19,6490 lei 0,0750 $ 17,2186 lei 0,0197

Serviciu nou de la MAIB: alimentarea la bancomat a contului de card fără utilizarea cardului propriu-zis

Serviciu nou de la MAIB: alimentarea la bancomat a contului de card fără utilizarea cardului propriu-zis Sursa foto: maib.md

Moldova Agroindbank a lansat serviciul CARDLESS, care oferă posibilitate clienţilor de a suplini contul de card, fără utilizarea nemijlocită a cardului bancar, la ATM-urile Cash-In/Cash-Out.

Tendinţele confirmă că tot mai mulţi clienţi MAIB folosesc diverse canalele de deservire la distanţă pentru a face operaţiuni. Astfel, persoanele fizice, deţinători de carduri bancare de la MAIB, acum pot alimenta contul de card propriu sau al unei persoane terţe cu o sumă de până la 15 000 MDL sau echivalentul în Euro sau dolari SUA – fără a fi percepute comisioane şi taxe adiţionale.

În cazul în care valuta contului bancar al beneficiarului este diferită de valuta numerarului depus, încasarea mijloacelor băneşti se va efectua prin convertire conform cursului de schimb valutar al băncii aferent operaţiunilor cu carduri, aplicat la momentul efectuării tranzacţiei.

Astfel, serviciul CARDLESS oferă flexibilitate clienţilor prin faptul că acesta este disponibil 24/24, este gratuit, nu necesită timp şi eforturi suplimentare pentru a alimenta contul de card – serviciul este disponibil cunoscând doar numărul cardului beneficiarului. Serviciul este destinat tuturor clienţilor care doresc sa facă operaţiuni rapide, fără sa stea la coadă la ghişeu.

Serviciul este disponibil spre accesare la toate bancomatele Cash-In/Cash-Out ale MAIB. Vedeţi lista completă a bancomatelor MAIB.

Sursa: maib.md

Noutăți similare