Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Serviciile Moldova Agroindbank la dispoziţia clienţilor Digital Park

Serviciile Moldova Agroindbank la dispoziţia clienţilor Digital Park Sursa foto: maib.md

Pentru rezidenţii Digital Park, cunoscut deja ca motorul ideilor inovative, serviciile Moldova Agroindbank sunt la doar câteva minute distanţă. Agenţia MAIB şi-a deschis uşile pentru a oferi clienţilor o gamă vastă de produse şi servicii bancare de ultimă generaţie.  

Pe lângă tradiţionalele ghişee, agenţia pune la dispoziţia persoanelor fizice şi juridice terminale de autoservire, prin intermediul cărora pot efectua o varietate de operaţiuni, la orice oră, fără a depinde de orarul de lucru al agenţiei.

„Moldova Agroindbank este acolo unde sunt clienţii săi. Agenţia MAIB, deschisă în cadrul Digital Park, vine în susţinerea rezidenţilor acestei zone inovative, oferindu-le servicii bancare comode şi produse de cea mai înaltă clasă, oricând au nevoie şi doar la câteva minute distanţă. Ne bucurăm să ştim că clientului nostru, StarNet, i-a reuşit implementarea acestui proiect ambiţios, la care am pus umărul şi noi. Ne dorim ca acesta să dea un nou impuls dezvoltării economice acasă şi să devină o oază de idei creative în business,” a menţionat Serghei Cebotari, Preşedinte al Comitetului de Conducere al MAIB.

Prezent la ceremonia de deschidere, Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere, a menţionat că agenţia prestează servicii oamenilor creativi, dornici să contribuie la dezvoltarea ţării prin inovaţie.

„Astăzi suntem alături de cele mai inovative idei. Și ca ideile să prindă rădăcini, am ales o colaborare eficientă împreună cu Digital Park pentru a le spori rezidenţilor confortul operațiunilor bancare, care este atât de necesar în lumea digitală. De astăzi mai apare un punct verde pe harta MAIB, care vă permite să beneficiați de cele mai calitative servicii și o gamă largă de produse bancare.”

Aurelia Salicov, director Digital Park, a salutat deschiderea agenţiei.

„Este un eveniment deosebit pentru noi, deoarece începând cu această zi, clienţii Digital Park vor beneficia de servicii calitative chiar în incinta hub-ului. Vreau să profit de această ocazie pentru a mulţumi conducerii băncii şi echipei MAIB pentru faptul că susţin diverse afaceri, ceea ce contribuie la creșterea economiei Republicii Moldova,” a declarat Aurelia Salicov.

Digital Park este un ecosistem IT, deschis chiar în inima Chișinăului, pentru a oferi condiţii comunităţii business IT&C locale și internaționale de a se dezvolta împreună pentru un viitor prosper. Agenţia MAIB din cadrul Digital Park vă stă la dispoziţie de luni până vineri de la 9:00 la 17:00, iar în cadrul zonei self-service puteţi efectua operaţiuni bancare 24/24.

Sursa: maib.md

Noutăți similare