Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

România: BCR are comisioane zero timp de 12 luni pentru companiile nou înființate

România: BCR are comisioane zero timp de 12 luni pentru companiile nou înființate Sursa foto: bancherul.ro

Banca Comercială Română (BCR) anunţă că sprijină firmele nou înfiinţate printr-o ofertă specială de costuri – comisioane ZERO pentru o perioadă de 12 luni de la începerea efectivă a activităţii, scrie efinance.ro cu referire la un comunicat al instituției.

Banca vine în sprijinul noilor afaceri cu un pachet de facilităţi interesante. Concret, BCR oferă, pentru un an de zile de la data activării relaţiei cu BCR, comisioane ZERO pentru:

- deschiderea şi administrarea lunară a contului;

- administrarea cardului de debit în lei;

- administrarea serviciului de internet banking - Click/Business 24 Banking BCR;

- tranzacţiile naţionale în lei prin Click 24 Banking BCR, cu excepţia comisioanelor TransFond/BNR;

- serviciul BCR SMS Alert;

- încasările prin ordine de plată.

„Companiile start-up au nevoie de susţinere în prima perioadă a existenţei lor comerciale. Oferta BCR este cea mai avantajoasă din piaţă şi dovedeşte că susţinem acest sector şi ne dorim să contribuim la dezvoltarea sa. Pentru că ştim că afacerile nu încep din prima zi de constituire a companiei, la BCR cele 12 luni de comisioane 0 se scurg de la momentul în care clienţii îşi încep efectiv activitatea cu noi. Pentru firmele non-clienţi BCR, cu o vechime mai mare de 12 luni, care îşi doresc să testeze relaţia cu BCR, banca oferă comisioane ZERO pentru o perioadă de 3 luni de zile”, a declarat Magda Sandulescu, Director Executiv Managementul Segmentelor Retail din cadrul BCR.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), numărul de clienţi şi pe segmentele de economisire şi creditare. BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 538 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori.

Mai mult, BCR este banca nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - aproape 2.050 de bancomate şi POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi e-commerce.

Sursa: efinance.ro

Noutăți similare