Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

Programul de lucru al băncilor pentru ziua de sâmbătă, 24 septembrie 2016

Programul de lucru al băncilor pentru ziua de sâmbătă, 24 septembrie 2016 Sursa foto: fellowes.com

În legătură cu sărbătorile naționale de la sfârșitul lunii august ale anului curent și respectiv decretarea zilei de sâmbătă, 24 septembrie 2016, drept zi de lucru de către autorități, băncile licențiate vor avea un program de lucru special în această zi.

Vă prezentăm în continuare anunțurile băncilor pentru clienți. Informația se va actualiza în funcție de anunțurile băncilor plasate pe site-urile oficiale.

BCR Chișinău

“Stimaţi Clienţi, prin prezenta, Banca Comercială Română Chișinău S.A. vă aduce la cunoștință că în ziua de 24 septembrie 2016 unitățile teritoriale vor activa conform programului de lucru obișnuit.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi cooperare.

Administraţia BCR Chişinău S.A.”

Comerțbank

“Stimați clienți, Vă aducem la cunoştinţă că mâine 24 septembrie 2016 unităţile băncii vor activa conform programului de lucru prestabilit pentru ziua de Luni.

Vă mulţumim pentru înţelegere.”

Energbank

“Stimați clienți, Vă informăm ca ziua de 24 septembrie 2016 (sâmbătă) - este zi lucrătoare. Filialele și agențiile BC "ENERGBANK" S.A. vor activa cu clienții până la orele 13.00.”

Moldindconbank

„Moldindconbank Vă aduce la cunoștință programul de lucru al subdiviziunilor oficiului central şi filialelor băncii pentru data de 24 septembrie – program obișnuit de lucru.”

Moldova Agroindbank

Regimul de lucru al filialelor şi agenţiilor ale BC "Moldova-Agroindbank" S.A. pentru data de 24 septembrie 2016

ProCredit Bank

“Stimaţi clienţi, BC ProCredit Bank S.A. Vă informează că subdiviziunile Băncii la data de 24 septembrie și 22 octombrie nu vor activa, deoarece au activat la data de 29 -30 august, în regim obişnuit.

Totodată plăţile naționale și internaționale vor fi acceptate prin intermediul aplicaţiilor de deservire bancară la distanţă ProBanking şi BS-Client în regim standard.

Vă reamintim că puteți efectua operațiuni de suplinire a conturilor și retrageri de numerar în regim 24/7 în orice Zona de Autodeservire 24/7 din toate subdiviziunile băncii.

Pentru informații adăugătoare apelați 0800 000 10 pentru apeluri naţionale şi +373 (22) 27 07 07 pentru apeluri internaţionale."

Victoriabank

"Stimaţi clienţi, Victoriabank Vă informează că subdiviziunile Băncii vor activa în ziua de 24 septembrie conform unui grafic de lucru prestabilit, pe care puteţi să-l vedeţi în continuare sau accesând linkul."

 

Sursa: bcr.md / energbank.com / micb.md / maib.md / victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...