Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Mâine: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Prinde ritmul verii și ai super premii cu maib și Mastercard

Prinde ritmul verii și ai super premii cu maib și Mastercard Sursa foto: maib.md

Achită cu orice card Mastercard de la maib, inclusiv maib junior, și participă la extragerile cu superpremii: console PlayStation, iPhone-uri 14 Pro și multe, multe vouchere pentru toată familia la Vara Vara Aquacity.

În perioada 15 iunie – 27 august, promoția „Prinde ritmul verii cu maib și Mastercard” te provoacă la distracții pline de răcoare la cel mai tare Aquacity și la o cursă pentru cele mai dorite gadgeturi, care îți pot face vacanța și mai colorată.

Vor fi 5 etape, câte una la fiecare 2 săptămâni. Fiecare etapă va avea și câte o tombolă. Pentru a participa la extrageri, fă cel puțin: 2 achitări de minim 400 lei fiecare cu Mastercard de la maib sau 2 achitări de minim 100 lei fiecare cu maib junior în limitele unei etape.

Vezi detalii în calendarul etapelor pentru a-ți planifica achitările și asigura participarea.

După fiecare 14 zile de promoție, maib va desemna fericitul deținător al unui iPhone 14 Pro și deținătorii a 15 vouchere la Vara Vara pentru o familie. La finalul campaniei va avea și 2 câștigători ce se vor bucura de câte o consolă SonyPlaystation 5.

Surprizele nu se opresc aici! La deschiderea unui card maib junior în perioada promoțională primești un cadou garantat – un rucsac pe care îl poți personaliza după dorință (în limita stocului disponibil). Pentru mai multe detalii, consultă regulamentul aici.

Încă nu ai un card maib Mastercard? Deschide unul acum direct în app maibank.

Cu maib e simplu și ușor!

Sursa: maib.md

Noutăți similare