Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Premiu pentru performanță: 100 de angajați ai Unicredit (Rusia) au petrecut un week-end în Sardinia (Italia)

Premiu pentru performanță: 100 de angajați ai Unicredit (Rusia) au petrecut un week-end în Sardinia (Italia) Sursa foto: finparty.ru

Concursurile pentru angajați și deplasările în calitate de premii au devenit pentru Unicredit Bank Rusia o tradiție. Astfel, conform rezultatelor obținute în anul trecut, câștigătorii au plecat în călătorii în Roma și în Sicilia, scrie finparty.ru.

De data aceasta banca a identificat cei mai buni angajați în primul trimestru al anului curent. Călătorie în calitate de cadou au meritat angajații cu cele mai bune rezultate obținute, care lucrează cu clienții persoane fizice și cu întreprinderile mici și mijlocii. 

În cadrul concursului Italian week-end 3.0 au fost evaluate performanțele individuale în vânzarea cardurilor de credit, creditelor, depozitelor și a altor produse ale băncii. Atenție deosebită s-a acordat aptitudinilor de a lucra în echipă. A fost acordat și titlul de “Cel mai bun lucru în echipă dintre toate punctele de vânzare”.

100 de angajați ai băncii, numiți cei mai buni la finalul concursului, au petrecu în luna iunie 3 zile într-un hotel luxos de pe insula Sardinia, unde a avut o loc o cină festivă în cinstea câștigătorilor. Aceștia au fost felicitați de către conducerea băncii.

Pe parcursul acestor 3 zile angajații au avut ocazia să viziteze insula, să plece în diferite excursii sau să facă plajă pe malul mării.

  

  

  

Material tradus și adaptat de pe finparty.ru

Noutăți similare