Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Mâine: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

„O seară în parc” – un spectacol de emoții, ajuns la a cincea ediție

„O seară în parc” – un spectacol de emoții, ajuns la a cincea ediție Sursa foto: maib.md

Emoții vibrante, atmosferă incendiară, spectacol memorabil și un show de excepție, toate au caracterizat cea de-a cincea ediție a concertului „O seară în parc”, desfășurat la Teatrul Verde, eveniment devenit legendar pentru muzica de calitate adusă an de an în scenă.

Tradițional, concertul este organizat de iTicket, în parteneriat cu maib și Mastercard, fiind un elogiu adus muzicii, artiștilor și vocilor remarcabile, de talie națională și internațională, care au urcat în scenă: Eugen Doga, Valentina Naforniță, Constantin Moscovici, Mariana Bulicanu, Ionel Manciu, Vitalie Advahov, Dumitru Mâțu. În premieră, ediția curentă a reunit sub bagheta dirijorului Dumitru Cârciumaru și a Orchestrei extinse a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” și cele mai mari coruri din țară, cu peste 250 de voci care au făcut ca piese arhicunoscute să răsune într-un fel unic.

Pentru clienții și partenerii care apreciază experiențele exclusive, maib și Mastercard au organizat o zonă premium, pentru amintiri memorabile și prețioase.

Precizăm că în parteneriat cu Mastercard, maib susține concertul „O seară în parc” pentru al cincilea an consecutiv, fiind și unul dintre cele mai îndrăgite evenimente ale anului.

Maib – sprijină arta, artiștii și muzica de calitate!

  

  

  

Sursa: maib.md

Noutăți similare