Azi: € 19,5385 lei 0,0631 $ 16,6888 lei 0,0243

Moldindconbank - comunicat de presă

Moldindconbank - comunicat de presă Sursa foto: micb.md

La şedinţa Consiliului BC „Moldindconbank” S.A. din 31 martie 2016 s-a decis iniţierea negocierilor pentru identificarea unui investitor strategic în calitate de acţionar majoritar cu o cotă de participare de peste 50% din capitalul băncii.

În acest scop, s-a aprobat contractarea unei bănci (companii) internaţionale de investiţii cu experienţă şi reputaţie relevantă, precum şi introducerea în ordinea de zi a adunării extraordinare a acţionarilor, stabilită pentru 20 aprilie 2016, a chestiunii referitoare la autorizarea cheltuielilor legate de atragerea investitorului strategic.

Intenţia BC „Moldindconbank” S.A. privind atragerea investitorului strategic a fost comunicată Băncii Naţionale a Moldovei şi au fost primite recomandările corespunzătoare.

Consiliul BC „Moldindconbank” S.A. consideră că atragerea unui investitor strategic cu reputaţie internaţională va avea un efect benefic pentru dezvoltarea de mai departe a băncii şi a sectorului financiar-bancar al Republicii Moldova în întregime.

Sursa: micb.md

Noutăți similare