Azi: € 19,0951 lei 0,0597 $ 17,7332 lei 0,0126

MAIB vă îndeamnă să susținem împreună eroii din linia întâi, participând la Teledonul Jurnal TV

MAIB vă îndeamnă să susținem împreună eroii din linia întâi, participând la Teledonul Jurnal TV Sursa foto: maib.md

La distanță, dar împreună – așa vom sărbători sfintele sărbători pascale. Vom continua să #StămAcasă, vom #SărbătoriAcasă, dar cu gândul vom rămâne la cei dragi. 

Echipa Moldova Agroindbank crede că cele mai importante valori sunt sănătatea, responsabilitatea, grija față de aproape. Pentru că împreună suntem mai puternici, MAIB îndeamnă:

  • să-i protejăm pe cei dragi – părinți, bunei și rude – să #StămAcasă;
  • să aducem lumină și raze de speranță pentru cei care și-n aceste clipe muncesc pentru sănătatea noastră, a tuturor - angajații din sistemul medical;
  • să-i ajutăm pe cei diagnosticați cu coronavirus pentru a învinge.

Deși la distanță, reiterăm că putem rămâne împreună și vă îndemnăm să o facem. Duminică, 19 aprilie, de Paște, de la ora 18:00 la 22:00, să susținem împreună Teledonul organizat de Jurnal TV, contribuind cu donații pentru a sprijini oamenii din linia întâi – medicii și asistenții, pacienții care luptă cu coronavirusul.

Banii adunați din donații vor fi valorificați pentru dotarea spitalelor cu echipamentul medical mai mult decât necesar în această perioadă.

În plus, clienții Moldova Agroindbank vor putea contribui cu donații prin intermediul QR-code-ului afișat la ecran – rapid, comod, printr-o singură scanare, direct din aplicația MAIBank.

”Trăim o situație fără precedent, iar epidemia cauzată de coronavirus ne responsabilizează și ne solidarizează pentru a ieși învingători din această criză. Este de datoria noastră, a tuturor, să ne implicăm, să ne unim eforturile, să ajutăm. Ajutând pe cineva astăzi, s-ar putea să ne ajutăm pe noi mâine, asigurând condiții mai bune în spitalele din țară. Acesta este și unul dintre argumentele care ne-au determinat ca bancă să ne implicăm în un nou proiect care să ajute comunitatea în lupta cu COVID-19 și să contribuim împreună la un viitor mai bun”, a menționat Serghei Cebotari, Președintele MAIB.

Moldova Agroindbank susține în calitate de partener general Teledonul organizat de Jurnal TV și Fundația ”Împreună pentru voi”, pentru că sănătatea are prioritate! Fii solidar! Donează și tu!

Sursa: maib.md

Noutăți similare