Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636
Mâine: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

MAIB te îndeamnă să sărbătorim Ziua Internaţională a Economisirii

MAIB te îndeamnă să sărbătorim Ziua Internaţională a Economisirii Sursa foto: maib.md

Astăzi sărbătorim Ziua Internaţională a Economisirii. 

Întrucât fiecare are în arsenal nişte procedee despre cum să economisească, echipa Moldova Agroindbank vă îndeamnă să investiţi inteligent şi să vă gestionaţi eficient bugetul. Pentru aceasta, vă punem la dispoziţie câteva instrumente financiare menite să contribuie la plus de economisire:

  1. Un portofoliu variat de depozite – păstrează-ţi în siguranţă banii şi creşte-le valoarea. Optează pentru contul de depozit de la MAIB în valută naţională sau străină care ţi se potriveşte şi investeşte raţional.   
  2. O varietate de carduri bancare – Fie că optezi pentru un card bancar de la Moldova Agroindbank: Mastercard, VISA sau American Express, de debit, credit, ai parte de o serie de avantaje, cum ar fi rapiditatea achitărilor, siguranţa păstrării banilor, dar şi cashback pentru cumpărături. Apropo, ştiai că 1 447 078 lei a reprezentat suma cashback-ului pe cardurile clienţilor MAIB în primele 9 luni ale acestui an? Pentru plăţile la unii comercianţi poţi primi chiar până la 19% bani pe card. De altfel, în ultimii doi ani numărul plăţilor efectuate de clienţii MAIB cu cardurile bancare a crescut cu 160%, iar dacă încă nu ai un card bancar îl poţi deschide chiar astăzi în sucursalele Moldova Agroindbank. 
  3. Cardul de cumpărături LiberCard cu plata în rate şi fără dobândă - un instrument pentru gestionarea inteligentă a bugetului. De ce să plăteşti toată suma pentru cumpărătură, dacă o poţi plăti în rate lunare fixe şi fără nici un ban în plus?
  4. Produsele digitale îţi economisesc timpul şi banii -  optând pentru produsele digitale cum ar fi aplicaţia mobilă MAIBank sau Internet Banking-ul economiseşti atât timp pentru achitarea serviciilor de care ai nevoie, cât şi bani, întrucât nu mai este necesar să plăteşti comisioanele percepute la ghişeele băncii.
  5. Monitorizează cheltuielile – produsele digitale te ajută să monitorizezi cheltuielile, să înţelegi exact unde merg banii tăi şi te disciplinează. În aplicaţia MAIBank, de exemplu, ai la dispoziţie “Bugetul meu”, funcţionalitate care automat repartizează cheltuielile, astfel încât e simplu să monitorizezi cât ai achitat pentru serviciile comunale, câţi bani laşi în farmacii, supermarketuri sau restaurante.
  6. Lecţiile de educaţie financiară de la Centrul “MAIB Studio Avanti” – trainerii MAIB oferă periodic lecţii de educaţie financiară tinerilor şi studenţilor absolut gratuit, informându-i despre principiile şi procedeele economisirii raţionale şi gestionării judicioase a bugetului personal sau a start-upului.

Tu ce life-hack-uri de gestionare a banilor utilizezi? Câştigă mai mult, economiseşte mai mult, trăieşte mai bine!

Sursa: maib.md

Noutăți similare