Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

MAIB te duce la Eurovision!

MAIB te duce la Eurovision! Sursa foto: maib.md

Doreşti să te scufunzi în atmosfera irepetabilă a culturii europene autentice? Doreşti să simţi flerul şi armonia trecutului imperial grandios şi a prezentului strălucitor? Şi toate acestea îmbinate cu un spectacol muzical feeric ultramodern?! Moldova Agroindbank te invită!

Participă la campania „MAIB te duce la Eurovision!” în perioada 20 martie 2015 – 21 aprilie 2015 şi poţi câştiga o călătorie la Eurovision Song Contest Viena 2015!

Condiţia concursului este foarte simplă - trebuie doar să vii la cea mai apropiată de tine filială Moldova Agroindbank (o găseşti aici: www.maib.md/ro/locations) şi să deschizi un depozit în monedă naţională. Extragerea câştigătorului se va efectua din numărul total de participanţi la campanie, aleatoriu, în mod programatic. Toţi participanţii au şanse egale!

În aşa mod MAIB îşi asumă responsabilitatea pentru stabilitatea ta financiară în viitor şi îţi consolidează sentimentul de bunăstare şi prosperitate prin experienţa unică pe care o poţi trăi în metropola europeană!

Detalii cu privire la campania „MAIB te duce la Eurovision!” găsiţi în REGULAMENT sau la Serviciul InfoTel: 022 26 89 98.

Sursa: maib.md

Noutăți similare