Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

MAIB susține IMM-urile, acordând credite avantajoase pentru achitarea salariilor

MAIB susține IMM-urile, acordând credite avantajoase pentru achitarea salariilor Sursa foto: maib.md

Ai pus mereu suflet în afacerea ta, i-ai construit cu grijă temelia și ți-ai adunat echipa pe care poți conta. Iar astăzi echipa ta și familiile lor contează pe tine pentru a-și asigura ziua de mâine. Sute și poate chiar mii de antreprenori se regăsesc în această situație.

De aceea, Moldova Agroindbank anunță o nouă ofertă dedicată întreprinderilor mici și mijlocii - Creditul pentru achitarea salariilor în contextul crizei cauzate de pandemia COVID-19.

Astfel, în condiții simplificate, clienții existenți si potențiali ai MAIB pot dispune rapid de finanțare pentru acoperirea fondului salarial calculat pe 3 luni (salariul, impozitele și taxele obligatorii). Mijloacele creditare vor fi transferate la conturile de card salariale ale angajaților companiilor IMM.

Creditul de la MAIB pentru achitarea salariilor în contextul crizei cauzate de pandemia COVID-19 include mai multe avantaje:

  • rata dobânzii în mărime de 8,76% anual, care poate fi subvenționată în cadrul Programului Guvernului Republicii Modova de subvenționare a dobânzilor;
  • fără comisioane de examinare dosar, de angajament, pentru administrarea credituluí;
  • perioada de grație la rambursarea creditului – 2 luni;
  • creditul se acordă fără gaj material.

Moldova Agroindbank este prima instituție bancară care a anunțat suport pentru mediul de afaceri afectat de COVID-19, oferind clienților opțiunea de modificare a graficelor de rambursare a creditelor, a aplicat reduceri și gratuități la comisioanele pentru POS terminale și are o abordare personalizată pentru a identifica soluții și susține clienții din zona de business.

Pentru că îi pasă – așa a ales să acționeze echipa Moldova Agroindbank inclusiv în situația provocată de COVID-19, susținând clienții – deopotrivă persoane fizice și IMM-uri. Împreună suntem mai puternici!

Pentru mai multe detalii, accesaţi şi pagina web a Moldova Agroindbank.

Sursa: maib.md

Noutăți similare