Azi: € 18,9424 lei 0,0737 $ 17,6973 lei 0,0284
Ma: € 19,0354 lei 0,0930 $ 17,7206 lei 0,0233

Maib și Mastercard – un parteneriat priceless, o experiență de top

Maib și Mastercard – un parteneriat priceless, o experiență de top Sursa foto: maib.md

La începutul lunii octombrie 25 de angajați maib, reprezentând toate diviziile băncii, au avut parte de o experiență de neuitat în Turcia, întâlnindu-se cu reprezentanți ai sediului regional Mastercard din Istanbul, discutând despre tehnologiile inovatoare, trendurile globale și regionale, neobanks, open banking, abordând studii de caz, subiecte de actualitate cum ar fi protecția datelor, digital banking, criptovalută etc.

Programul ultra intens a inclus o serie de vizite la bănci din Istanbul care aplică abordări inovatoare în banking și care reușesc să creeze experiențe peste așteptări clienților, inclusiv în partea ce ține de digital, dar și startupuri care reușesc să revoluționeze piața de servicii, extinzându-se rapid atât în Vest, cât și în SUA.

„Fiecare are propriul său Everest” – a fost genericul discursului motivațional ținut de alpinistul Serghei Kofanov, care a cucerit înălțimile Everestului de două ori și care, din proprie experiență, a vorbit despre puterea spiritului de echipă, importanța rolurilor în echipă, experiențele transformatoare, depășirea limitelor, atingerea scopurilor și, în același timp, păstrarea empatiei, omeniei și a bunului simț pe întreg acest itinerar.

Inspirate să-și testeze limitele și să se autodepășească, echipele maib și Mastercard au făcut o drumeție pe traseul Lycian, urcând vârful Chimera, la o altitudine de 407 m, unde au arborat drapelul cu logourile maib și Mastercard. Iar pentru că urcușul nu a fost simplu, iar spiritul de echipă a fost la ordinea zilei, pe vârf de munte a fost încinsă și o horă tradițională (între noi fie vorba, până și Ștefan cel Mare s-ar fi mândrit de urmașii săi).

Urcarea muntelui a coincis cu o dată extrem de importantă pentru maib – prima aniversare de la rebranding, cadoul peste așteptări al echipei Mastercard cu această ocazie fiind proiectarea logoului maib în centrul istoric al orașului Antalya.

Wow, uimitoare, extraordinară, priceless, prietenie, recunoștință, la superlativ – sunt doar câteva calificative date de participanți acestei experiențe extraordinare trăite alături de Mastercard, cucerind împreună cele mai frumoase vârfuri la propriu și la figurat și motivând să aplice în activitatea zilnică bunele practici profesionale și de transformare personală.

Maib și Mastercard dezvoltă un parteneriat de succes pe parcursul mai multor ani, reușind să lanseze pe piață diverse carduri cu multiple beneficii pentru clienți, susțin eforturile de dezvoltare a smart city în capitală prin implementarea proiectului de tichetare electronică în transportul public, sprijinind tradițiile țării și evenimentele culturale de anvergură, cum ar fi concertele ”O seară în parc”, ”Eugen Doga-85”, Street & Food Festival, Ziua Națională a Vinului 2022; contribuie la dezvoltarea industriei fintech, sprijinind Fintech Conference Moldova, Fintech Hub etc. Investiția în oamenii maib și în potențialul lor profesional este o altă direcție susținută de Mastercard, călătoria în Turcia fiind una dintre acțiunile în acest sens care aliniază echipele să avanseze împreună spre noi înălțimi.

Maib, alături de parteneri de încredere cum este Mastercard, urcă noi înălțimi! Together to the top!

Sursa: maib.md

Noutăți similare