Azi: € 19,0959 lei 0,0585 $ 17,8167 lei 0,0346

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău pentru a atrage și păstra talente de top în Republica Moldova

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău pentru a atrage și păstra talente de top în Republica Moldova Sursa foto: maib.md

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

  • consolidează reputația maib ca angajator de top al talentelor în Moldova;
  • poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;
  • permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;
  • evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

 

Echipa de proiect a excelat pentru a crea și proiecta un oficiu în care echipa maib, clienții și partenerii să se simtă bineveniți și să lucreze confortabil. Oficiul are un design modern și inovator, cu lumină naturală din abundență și în stilul open space. Fiecare element al conceptului de oficiu este creat pentru a oferi o experiență aliniată cu scopul și valorile maib. De asemenea, este dotat cu infrastructură IT de ultimă generație.

Inaugurarea noului sediu este un moment important în transformarea maib, inclusiv deoarece reunește într-un singur sediu peste 1 000 de angajați care anterior erau amplasați în cinci oficii din Chișinău.

 Angajamentul față de dezvoltarea și wellbeingul angajaților este în centrul viziunii maib. Deschiderea noului sediu semnifică dedicația băncii pentru:     

  • oferirea unui mediu de lucru captivant și plin de satisfacții angajaților săi;
  • încurajarea și sprijinirea dezvoltării profesionale și personale a echipei;
  • crearea oportunităților de a lucra la proiecte importante în domeniu, stimulând inovația, transformarea digitală într-o bancă pregătită pentru viitor;
  • sprijinirea implicării angajaților în activități sustenabile, cum ar fi reciclarea, deplasarea cu bicicleta la locul de muncă, utilizarea transportului public și a mijloacelor de transport eficiente energetic;
  • dezvoltarea unui mod agil de lucru și a unuia flexibil, hibrid: lucrul de la birou și lucrul de acasă;
  • concentrarea pe starea de bine a angajaților maib.                  

Maib park este constituit din 10 etaje și se extinde pe o suprafață totală de 27 000 de metri pătrați. Clădirea este situată pe strada 31 august 1989, 127, Chișinău. Dispune de zone ce au destinații diferite, este proiectat ținând cont de cele mai bune practici moderne și are multiple facilități: spații de tip open space, precum și de co-working, săli de ședințe, cabine izolate fonic, spații pentru interacțiuni informale, zone pentru discuții și timp agreabil, o sală de sport, cantină, o cafenea, o galerie expozițională, o sală de conferințe (Auditorium), o zonă de parcare.

La dispoziția clienților maib este sucursala maib park cu zona alto, centrul ipotecar, sucursala private banking, săli de ședințe pentru clienții corporate, zonă de autoservire.

Noul oficiu central al maib a fost proiectat de designeri și arhitecți locali și internaționali, și construit de antreprenori locali cu cea mai înaltă expertiză în domeniul construcțiilor, aplicând standarde de top și folosind soluții și materiale de cea mai bună calitate și eficiență energetică. Primul grup de angajați s-a mutat în oficiu la mijlocul lunii august 2023. Maib park oferă un spațiu confortabil de lucru pentru aproximativ 1000 de angajați.

Inaugurarea oficiului maib park a fost celebrată alături de angajați, clienți, parteneri și acționari. Evenimentul de deschidere a inclus un spectacol de lumini, un discurs inspirațional al futuristului Brett King despre lumea anului 2050, o capsulă a timpului și un spectacol muzical susținut de Eugen Doga, Paula Seling, Moldovan National Youth Orchestra. 

 

Echipa maib va fi încântată să salute clienții și partenerii la maib park și să dezvolte proiecte în noul oficiu, modern și confortabil. Pentru toți cei care își doresc o carieră interesantă și plină de satisfacții în domeniile finanțe, tehnologie și dezvoltare de produse îi încurajăm să aplice pentru un job la maib.

Bine ai venit la maib park!

 

Sursa: maib.md

Noutăți similare