Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

MAIB ajustează comisionul la POS terminale pentru afacerile afectate de situația epidemiologică

MAIB ajustează comisionul la POS terminale pentru afacerile afectate de situația epidemiologică Sursa foto: maib.md

Gestionați o afacere echipată inclusiv cu POS terminale de la Moldova Agroindbank, dar ați fost nevoiți să vă suspendați activitatea din cauza situației epidemiologice din țară?

Pentru că îi pasă și pentru că își sprijină clienții, înțelegându-le situația, MAIB anunță despre decizia de a reduce / anula comisionul lunar pentru neutilizarea POS terminalelor.

Astfel, clienții MAIB – companiile care au avut interdicția de activitate comercială aplicată din data de 15 martie a.c. și, respectiv, nu au mai putut utiliza POS terminalele vor beneficia de:

  • reducerea cu 50% a comisionului pentru luna martie;
  • zero lei comision pentru luna aprilie.

În cazul în care interdicția va continua și în luna mai, comisionul va fi, de asemenea, diminuat sau anulat, în funcție de interdicțiile de activitate comercială în vigoare.

Scutirile de plată vor fi aplicate automat, fără necesitatea deplasării la unitățile MAIB sau expedierii de cereri speciale în acest sens.

Iar pentru că perioada de urgență este o ocazie de revizuire a planurilor și a strategiei de activitate a afacerii, MAIB reamintește despre cele mai moderne și înalt tehnologizate soluții pentru realizarea comerțului la distanță, puse la dispoziția antreprenorilor de Moldova Agroindbank:

  • E-commerce clasic - pentru afacerile care dispun de un magazin electronic.
  • MAIB Pay -  platforma pusă la dispoziție de bancă, prin care efectuaţi vânzări online fără a fi necesară dezvoltarea unei pagini web, respectiv – fără costuri adiţionale.
  • POS terminale mobile - pentru bunurile livrate direct la client și achitate prin intermediul cardurilor bancare.

Contactați banca cu încredere la numerele de telefon 022 303 555, 022 303 554 sau expediați o solicitare la adresa de email [email protected] pentru a beneficia de serviciile de comerț la distanță.

Echipa MAIB susține clienții, sprijină afacerile și are convingerea că împreună vom depăși consecințele sociale și economice provocate de COVID-19.

Sursa: maib.md

Noutăți similare