Azi: € 18,9424 lei 0,0737 $ 17,6973 lei 0,0284
Ma: € 19,0354 lei 0,0930 $ 17,7206 lei 0,0233

Leonid Talmaci a fost eliberat provizoriu din arest și pus sub control judiciar

Leonid Talmaci a fost eliberat provizoriu din arest și pus sub control judiciar Sursa foto: businessclass.md

Leonid Talmaci, cercetat pentru o presupusă escrocherie de proporții, a fost eliberat provizoriu din arest și pus sub control judiciar prin hotărârea judecătoriei din sectorul Buiucani al capitalei, anunță Europa Liberă cu referire la avocatul Vitalie Nagacevschi.

Potrivit avocatului, Leonid Talmaci va rămâne deocamdată în instituția medicală la care fusese internat după interogatoriul de sâmbătă, 4 martie. Dar de îndată ce medicii vor considera posibilă externarea, fostul guvernator va putea pleca la domiciliu.

Controlul judiciar presupune restricționări descrise in Codul de procedură penala, între care interdicția de a comunica cu persoane implicate în dosarul al cărui figurant este persoana liberată provizoriu.

Amintim că primul Guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, domnul Leonid Talmaci, a fost reținut în seara zilei de 3 martie 2017, iar ulterior din motive de sănătate, a fost transportat la secția de reanimare a unui spital din capitală.

Sursa: europalibera.org

Noutăți similare

Leonid Talmaci a fost reținut de procurorii anticorupție

Fostul guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, domnul Leonid Talmaci, a fost reținut în seara zilei de ieri de procurorii anticorupție. Tot în seara zilei de ieri, 03 martie 2017, Judecătoria Buiucani i-a dat mandat de arest pentru 15 zile. Potrivit mandatului de arestare, Leonid ...