Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Moldindconbank îşi reconfirmă statutul de cea mai inovativă bancă din Moldova!

Moldindconbank îşi reconfirmă statutul de cea mai inovativă bancă din Moldova! Sursa foto: micb.md

Pentru al doilea an consecutiv, Moldindconbank este declarată drept „Cea mai inovativă bancă din Moldova”, în anul 2015 de către prestigioasa revistă americană Global Finance, iar în acest an, titlul fiind reconfirmat de renumita publicaţie din Marea Britanie Global Banking & Finance Review. Concomitent, publicaţia engleză a desemnat serviciul Transfer P2P„Cel mai bun produs bancar din Moldova 2016”, care permite în premieră tuturor utilizatorilor de carduri bancare efectuarea transferurilor online de pe cardul personal pe orice alt card din lume, prin site-ul www.transfer.md.

Premiile au fost oferite în baza evaluărilor echipei editoriale a revistei, efectuate în comun cu experţii internaţionali din domeniu, care au analizat serviciile şi soluţiile inovative lansate pe piaţa bancară. De asemenea, experții au mai remarcat, nivelul de siguranță, utilitatea, dar şi impactul serviciilor electronice oferite de către Moldindconbank.

Astfel, Moldindconbank este desemnată „Cea mai inovativă bancă”, datorită lansării în ultima perioadă a unui şir de servicii bancare electronice, multe dintre care sunt unice pentru Republica Moldova:

Comentând distincţia obţinută, dl Leonid Talmaci, preşedintele Comitetului de conducere al BC „Moldindconbank” S.A., a menţionat că:

„Premiul dat este o demonstrație în plus că strategia de piaţă a băncii este una corectă, fapt confirmat şi de popularitatea de care se bucură noile servicii printre clienţii săi. Sunt mândru că Moldindconbank a reuşit să devină lider printre băncile din ţară valorificând şi implementând cu succes inovaţiile existente în domeniu, pentru a oferi clienţilor o nouă experienţă şi un standard mai înalt în utilizarea serviciilor bancare. Consider că eforturile noastre sunt apreciate de comunitate, fapt ce ne convinge să continuăm cu acelaşi profesionalism şi entuziasm, punând nevoile clienţilor pe primul loc.”

Dezvoltarea continuă a băncii permite automatizarea și accelerarea unei părţi semnificative a serviciilor bancare, care în combinație cu flexibilitatea și abordarea individuală oferă cel mai înalt nivel de calitate a serviciilor prestate clienților.

De menţionat că obiectivul BC „Moldindconbank” S.A. prevede şi în continuare lansarea mai multor servicii inovative şi dezvoltarea infrastructurii pentru deservirea clienţilor la distanţă.

*Global Banking & Finance Review este unul din cele mai mari și mai respectate resurse media din domeniul financiar, care oferă cele mai bune ştiri, analize, opinii, interviuri și prezentări despre piețele financiare, bancare, afaceri, comerț, tehnologie, finanțe, asigurări, fonduri de pensii, fonduri speculative, FOREX și multe altele. Premiile acordate de Global Banking & Finance Review reprezintă recunoașterea instituțiilor financiare de către comunitățile mondiale.

Sursa: micb.md

Noutăți similare