Azi: € 19,0354 lei 0,0930 $ 17,7206 lei 0,0233

La maib transferurile p2p de la card la card trec la nivelul următor

La maib transferurile p2p de la card la card trec la nivelul următor Sursa foto: maib.md

Maib lansează serviciul de transferuri domestice (local to local) pe platforma online https://maibpay.md/. Poți efectua transferuri p2p între cardurile oricăror bănci din Republica Moldova, rapid și în siguranță, oricând ai nevoie.

Cum să efectuezi un transfer P2P între cardurile diferitor bănci din Republica Moldova:

  1. accesează platforma https://maibpay.md/;
  2. întrodu datele cardului tău, emis de orice bancă din țară: numele și prenumele, numărul cardului, termenul de valabilitate, codul CVV al cardului;
  3. întrodu datele cardului, pe care vei transfera banii (orice card emis de o bancă moldovenească): numele și prenumele beneficiarului, numărul cardului;
  4. întrodu suma și valuta (MDL/USD/EUR) transferului;
  5. confirmă tranzacția prin introducerea codului OTP primit prin SMS la numărul tău de telefon.

Transferurile interbancare sunt posibile doar pe cardurile sistemelor de plăți Mastercard și Visa. În cazul American Express poți efectua p2p doar între cardurile maib.

Alimentarea oricărui card maib prin maib pay sau aplicația mobilă maibank de pe orice card, emis de băncile comerciale din Republica Moldova sau de pe cardul Mastercard, emis de o bancă din străinătate este gratuită.  

Dacă există diferență între valuta tranzacției și valuta contului de card, se va efectua convertirea în valuta contului, la cursul băncii expeditorului /beneficiarului.

Maib - simplu și ușor. De card la card, de la om la om!

Sursa: maib.md

Noutăți similare