Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

În ajun de sărbători, „Pay&Save” devine şi mai generos!

În ajun de sărbători, „Pay&Save” devine şi mai generos! Sursa foto:

Cel mai mare proiect de cashback din Moldova, realizat de BC “Moldova Agroindbank” SA şi International Loyal Grup, devine acum şi mai generos! Pragul sumei reducerilor acumulate, necesare pentru a beneficia de cash-back, a fost redus considerabil.

Boris Foca, director „International Loyal Group” SRL:

"Venim în întâmpinarea clienților noștri - pragul sumei reducerilor acumulate, necesare pentru a beneficia de cash-back, nu va mai fi de 100 lei, ci se reduce simţitor - pînă la doar 30 lei, astfel beneficiarul îi va putea utiliza, așa cum îşi dorește, mult mai repede."

Cristina Doroș, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere BC „Moldova Agroindbank” SA:

„Prin acest gest prietenos dorim să motivăm odată în plus clienţii spre utilizarea cît mai productivă a cardurilor bancare, şi anume a cardurilor emise de Moldova Agroindbank, care - graţie programului de loialitate “Pay&Save” automat devin şi carduri de reduceri la un număr mare de comercianți”.

„Pay&Save” şi-a demonstrat eficienţa şi popularitatea. Pe parcursul a 11 luni ale anului curent, cashback-ul oferit clienţilor care folosesc pentru achitări cardurile Moldova Agroindbank, a depăşit valoarea de 400.000 lei. Anume atîţia bani au fost returnaţi deţinătorilor cardurilor bancare de la MAIB de către partenerii Pay&Save.

Amintim că lansând programul de loialitate comun „Pay&Save”, MAIB şi International Loyal Grup au urmărit scopul de a recompensa fidelitatea clienţilor - deţinătorilor cardurilor MAIB. Achitând fiecare cumpărătură sau serviciu cu un card de la Moldova Agroindbank, deţinătorul acestuia primeşte înapoi pe card reducerea oferită de parteneri - comercianţi. Oricare deţinător de card bancar de la MAIB poate beneficia de reduceri (cash-back), iar pentru a vizualiza oricând și de oriunde balanţa contului său virtual, suma acumulata de reduceri, deţinătorul trebuie să se înregistreze pe www.paysave.md.

Notă: Programul de loialitate „Pay&Save”, realizat de BC «Moldova Agroindbank » SA şi compania Loyal International Group,  este o premieră pentru Republica Moldova şi reprezintă unul din cele mai inteligente şi avantajoase programe de reduceri, aplicate la nivel internaţional. Caracterul inovator al proiectului rezidă în conceptul de „cashback”, în traducere din engleză - „bani înapoi”, concept care permite deţinătorilor de carduri bancare de la MAIB să-şi suplinească conturile de card, obţinând înapoi o parte din banii cheltuiţi la cumpărături.

Sursa: maib.md

Noutăți similare