Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

(foto) VTB 24 Private Banking – dedicație impresionantă lui Pușkin, Ceaikovski sau Petru I

(foto) VTB 24 Private Banking – dedicație impresionantă lui Pușkin, Ceaikovski sau Petru I Sursa foto: finparty.ru

“Această clădire minunată a fost construită la începutul secolului XVIII”, poate auzi fiecare grupă de turiști care se oprește în fața acestei case de pe bulevardul Gogoli din Moscova, dar puțină lume își închipuie că în spatele acestor pereți se află una din subdiviziunile de private banking ale VTB 24.

Publicația finparty.ru a elaborat un reportaj din cadrul acestei subdiviziunii de private banking, reportaj foto pe care îl împărtășim cu Dvs.

Banca rusă a folosit un brandbook unic la crearea interiorului în toate oficiile sale de private banking, diferă doar personajele cărora le sunt dedicate denumirile încăperilor în care au loc negocierile și discuțiile cu clienții. Undeva sunt pictori renumiți, în altă parte - muzicieni sau personalități marcante istorice.

Una din camere poartă numele admiralului Ivan Kruzenstern și respectiv interiorul este dedicat acestei tematici – portretul admiralului, machete ale corăbiilor, harta și globul pământesc, picturi pe aceeași temă etc.

Altă încăpere în care au loc întâlnirile cu clienții poartă numele lui Alexandr Pușkin, iar interiorul deja este dedicat marelui poet, pe polițe pot fi admirate dar și răsfoite lucrările clasicilor mondiali.

Camera dedicată lui Ceaikovskiy are în prim plan un pian, dar acesta este mai mult un element de decor în subdiviziunea băncii.

Printre obiectele prezente în bancă sunt multe lucruri de anticariat, mobila însă este nouă și a fost executată la comandă de către meșterii italieni. Decorarea pereților de asemenea a fost făcută de la zero, după consultările cu istorici.

Toate picturile expuse în cadrul subdiviziunii sunt de vânzare – clienții le pot admira fără grabă și la dorință să le procure pe oricare dintre ele.

“Structura clienților de private banking s-a modificat în ultimii ani”, spune conducătorul subdiviziunii VTB 24 Private Banking, Aslanbek Nacioev.

„Înainte erau mai mulți clienți de vârsta medie de peste 50 de ani, proprietari de afaceri și reprezentanți ai structurilor de stat, acum la bancă vin preponderent persoane de 40-45 ani, top manageri din diferite companii”.

Înainte marea majoritate a clienților erau interesați de depozite, acum s-a mărit interesul pentru servicii investiționale, și nu numaidecât în Rusia, clienții procură diferite instrumente financiare și de peste hotare.

Subdiviziunea de private banking este folosită de clienți nu doar pentru întâlnirea cu bancherul personal, dar și pentru întâlnirile personale cu partenerii de afaceri.

Vedeți în continuare imagini foto cu interiorul subdiviziunii de private banking ale VTB 24. Foto: Nadia Diakova pentru finaparty.ru.

Sursa: finparty.ru

Noutăți similare