Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

(foto) Un nou Centru de autoservire bancară 24 din 24, inaugurat de Moldova Agroindbank

(foto) Un nou Centru de autoservire bancară 24 din 24, inaugurat de Moldova Agroindbank Sursa foto: maib.md

BC „Moldova Agroindbank” SA a inaugurat un nou Centru de autoservire bancară „24 din 24”, amplasat în sectorul Rîşcani al capitalei pe bul. Moscovei, 5. Situat într-o încăpere confortabilă, în preajma centrului comercial „FoxMart”, şi dotat cu echipament performant, acesta este accesibil pentru toţi locuitorii şi oaspeţii capitalei. 

Centrul de autoservire nu are angajaţi şi oferă clienţilor posibilitatea de a-şi gestiona singuri fondurile proprii, în funcţie de programul lor, şapte zile pe săptămână, 24 din 24 ore, în condiţii de confidenţialitate, confort şi maximă siguranţă.

Deschiderea noii unităţi se încadrează în strategia MAIB de transformare într-o bancă europeană modernă prin aplicarea soluţiilor integrate, înalt tehnologizate în deservirea clienţilor.

Prezent la inaugurarea Centrului, Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA, Oleg Paingu, a menţionat:

„Centrul de autoserive 24 din 24 de ore reprezintă un model de banking sigur, inteligent şi prietenos cu clienţii, ceea ce se încadrează în strategia de transformare a băncii într-o bancă modernă. Aici, clientul nu va găsi niciun reprezentant al băncii, însă cu toate acestea îşi poate soluţiona rapid toate întrebările financiare. Clientul oricând poate beneficia de serviciile centrului, pentru că  acesta nu are zile de odihne şi nici pauze de masă, fiind disponibil 24 din 24 de ore”.

În cadrul Centrului de autoservire 24 din 24 clienţii pot beneficia de o gamă vastă de servicii bancare performante, disponibile prin intermediul Internet Banking-ului, Terminalului Multifuncţional şi ATM (Bancomat).

Internet Banking:

- achitarea ratelor la credite

- achitarea serviciilor comunale

- achitarea mărfurilor şi serviciilor către furnizori

- transferuri băneşti

- plăţi programate la o dată viitoare

- cumpărarea/vânzarea valutei on-line

- vizualizarea soldului conturilor bancare

- extrase din cont, etc.

Terminal Multifuncţional:

- încasarea numerarului în contul curent

- alimentarea cu numerar a contului de economii

- alimentarea cu numerar a cardului de debit

- achitarea overdaftului la contul de card

- achitarea creditului

ATM (Bancomat):

- încasarea numerar

- retragerea numerar

- consultare sold

- schimbare PIN

- miniextras

- tipărire de sold pe chitanţă.

Centrul de autoservire 24 din 24 al BC „Moldova Agroindbank” SA din incinta magazinului „FoxMart”, bul. Moscovei, 5, este cel de-al 4-lea Centru de autoservire al MAIB. Primele trei funcţionează în sectorul Botanica pe bul. Dacia 30/3; sectorul Centru - str. Vasile Alecsandri, 115; sectorul Ciocana - str. Alecu Russo, 63/6. De asemenea, în 2 mari centre comerciale din capitală - „Grand Hall” şi „Elat” funcţionează Zone de autoservire, care la fel sunt dotate cu echipament modern ce permite efectuarea unei game vaste de tranzacţii şi servicii bancare, iar administrarea acestora este simplă şi accesibilă pentru oricine.

Crearea Centrului de autoservire 24 din 24 face parte din modernizarea reţelei de distribuţie a BC „Moldova Agroindbank” SA în conformitate cu procesul de transformare şi rebranding lansat de instituţie. Acesta presupune, inclusiv, modernizarea aspectului exterior, iar principalul - atingerea unui nou nivel al calităţii care să distingă MAIB în continuare pe piaţa bancară din Moldova în calitate de lider incontestabil şi bancă europeană prosperă.

Sursa: maib.md

Noutăți similare