Azi: € 19,6212 lei 0,1157 $ 16,6303 lei 0,0035
Lu: € 19,6943 lei 0,0731 $ 16,6336 lei 0,0033

(foto) FinComBank și MasterCard continuă să premieze clienții fideli

(foto) FinComBank și MasterCard continuă să premieze clienții fideli Sursa foto: fincombank.com

FinComBank și MasterCard au desemnat alți 3 câștigători ai promoției “Să transformi cumpărăturile într-o călătorie de vis în Europa este de neprețuit”. Astfel, pe data de 25 mai 2016, câștigătorii au intrat în posesia a câte o valiză, aceasta fiind unul din premiile concursului.

Reamintim că, în cadrul promoției oricine are șansa de a câștiga una din cele 3 călătorii de vis pentru două persoane în Europa, fiecare în valoare de 50 000 de lei.

Pentru a participa la promoție trebuie să achiți orice cumpărătură efectuată în sumă mai mare de 100 lei prin cardul MasterCard. Dacă vrei să participi la campanie și nu deții cardul sistemului de plată MasterCard, atunci FinComBank îți oferă absolut gratis cardul de tip Ciruss/Maestro sau MasterCard Standard. Perioada deschiderii gratuită a cardurilor MasterCard este limitată, aceasta fiind până pe 26 iunie 2016.

Promoția "Să transformi cumpărăturile într-o călătorie de vis în Europa este de neprețuit" se desfăşoară în perioada 20 aprilie - 30 iunie 2016, iar în cadrul acesteia, săptămânal, se organizează o tombolă în care poți câștiga una din cele 30 de valize puse la dispoziție de către organizatori.

FinComBank – Fii fericit. Azi. Acum.

  

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza II (PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare