Azi: € 19,4080 lei 0,0141 $ 17,1276 lei 0,0436

FinComBank vă invită la cel mai mare eveniment cu tematică agrară din Moldova

FinComBank vă invită la cel mai mare eveniment cu tematică agrară din Moldova Sursa foto: fincombank.com

Pentru că susține dezvoltarea afacerilor în domeniul agricol, FinComBank participă și anul acesta la Săptămâna agroindustrială de la Moldexpo, care întrunește expozițiile Farmer și Moldagrotech

FinComBank vă invită la o nouă ediție a celui mai mare eveniment agricol din țară care va avea loc în perioada 16 – 19 octombrie 2019. Banca vă așteaptă la standul ei de la Moldexpo, intrarea în Pavilionul nr.3, între orele 9:00-18:00.

Expozițiile Moldagroteh și Farmer reprezintă un prilej excelent de a face cunoștință cu noutățile din domeniul agriculturii. Mai mult decât atât, pe lângă mașini, echipamente, utilaje, tehnologii, meșteșuguri și produse agricole, antreprenorii pot afla mai multe detalii despre posibilitățile de finanțare a afacerii, pentru că, în mod tradițional, FinComBank vine cu produse adaptate nevoilor antreprenorilor din sectorul agricol.

Fie sunteți la începutul afacerii și aveți nevoie de mijloace circulante pentru acest sezon, fie sunteți un antreprenor cu experiență care căută fonduri pentru extinderea afacerii sau învestiții pentru tehnică și echipamente, vă așteptăm la standul FinComBank. Analizați promoția de sezon, proiectele speciale, finanțările din resurse externe și ofertele de microcreditare, obțineți o consultație din partea specialiștilor și primiți pe loc un răspuns preliminar vizavi de posibilitatea finanțării afacerii.

Banca știe cât de prețios este timpul pentru un antreprenor și cât de mult acesta valorează toamna, în timpul sezonului, de aceea, FinComBank vine la expoziție cu o echipă de profesioniști care, pe lângă consultații referitoare la produsele și serviciile bancare, vor efectua o analiză preliminară a posibilității contractării creditului bancar.

FinComBank vă așteaptă la o ceașcă de cafea la standul său de la Moldexpo, la intrarea în Pavilionul nr.3, unde experții băncii vă vor ajuta să obțineți sursa de finanțare potrivită nevoilor Dvs. Banca vă oferă suportul financiar de care aveți nevoie pentru ca businessul să dea roade.

FinComBank  – partenerul de încredere în dezvoltarea afacerii în agricultură!

Contacte pentru informații suplimentare:

Теl.: (+373-22) 26-98-22       

E-mail: fincom@fincombank.com    

Website: www.fincombank.cоm

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare