Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

FinComBank – premiată pentru performanță în securizarea plăților online

FinComBank – premiată pentru performanță în securizarea plăților online Sursa foto: fincombank.com

FinComBank a fost premiată, pe data de 20 aprilie 2016, de către sistemul internațional de plăți VISA International pentru implementarea serviciului „Verified by Visa-emisie” (VbV).

Serviciul „Verified by Visa-emisie” reprezintă cel mai înalt standard internaţional de securitate a plăților online şi se bazează pe autentificarea personalizată a identităţii utilizatorilor. Plata prin Verified by Visa asigură o dublă protecție cardului atunci când se efectuează cumpărăturile online, întrucât pe lângă parolă, utilizatorul deține și un cod personal valabil numai pentru operațiunile efectuate online. VbV reprezintă o treaptă suplimentară prin care se realizează recunoaşterea deţinătorului de card la momentul efectuării tranzacţiei în mediul virtual.

FinComBank a început să aplice serviciul „Verified by Visa-emisie” începând cu data de 15 decembrie 2015, iar la scurt timp a devenit apreciat în rândul clienților. În prezent, peste 50% dintre clienții FinComBank utilizează acest serviciu.

VISA International este organizație cu peste 21.000 de reprezentanțe în întreaga lume care emite cărți de credit și debit.

__________________________________________________________________________________________________________

Despre FinComBank S.A.

FinComBank este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative şi investiţionale atât cetăţenilor locali, cît şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, bussinesul mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza II (PACII).

În prezent, FinComBank deține 17 filiale şi 65 agenţii plasate în toată țara. Pentru mai multe informații, întreprinzătorii din regiune se pot adresa pentru detalii la:

mun. Chișinău, str. Pușkin, 26

[email protected]

tel. (022) 26-99-32

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare