Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

FinComBank participă la târgul agenților economici

FinComBank participă la târgul agenților economici Sursa foto:

În perioada 14-16 septembrie al anului curent, FinComBank participă la cea de-a 5-a ediție a târgului „Toamna la Râșcani”, eveniment organizat sub patronajul Consiliului Raional Râșcani. Cu acest prilej, FinComBank invită localnicii din nordul țării să viziteze cortul băncii unde vor fi informați despre cele mai avantajoase oferte și servicii bancare.

La târgul „Toamna la Râșcani” participă zeci de agenți economici care își prezintă produsele, astfel că vizitatorii dispun de un asortiment bogat de mărfuri de înaltă calitate. Evenimentul include degustări, ateliere de lucru și dialoguri bilaterale ale participanților.

FinComBank a reușit să câștige încrederea cetățenilor mulțumită serviciilor pe care le oferă. Printre serviciile lansate recent de către FinCombank se numără:

  • „Credit Card Opti” destinat persoanelor fizice angajate în câmpul muncii;
  • ”Creditul Express Simplu” – serviciu care permite oricărui cetățean să-și finanțeze cheltuielile personale;
  • Creditul ipotecar „Casa mea – locul momentelor fericite” destinat achiziției, construcției sau modernizării locuinței.

Toate serviciile bancare le puteți găsi pe pagina web fincombank.com sau direct la cele 92 de agenții și filiale FinComBank plasate în toată țara.

FinComBank este partenerul de încredere numeroaselor evenimente culturale, sociale și nu numai fiind adeseori premiat pentru activitățile pe care le are. În luna iulie al anului curent, în cadrul concursului „Cel mai bun antreprenor al Găgăuziei 2015”, filiala FinComBank din mun. Comrat a fost desemnată „Cea mai bună bancă la oferirea serviciilor pentru antreprenori”.

  

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare