Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Elevii din Ceadâr-Lunga au propriul teren de sport cu suportul FinComBank

Elevii din Ceadâr-Lunga au propriul teren de sport cu suportul FinComBank Sursa foto: fincombank.com

Părinţii şi elevii Liceului „Vladimir Moşkov” din Ceadâr-Lunga se bucură acum de propriul teren de sport, care a fost construit cu suportul FinComBank, alături de comunitatea locală de antreprenori şi autorităţile administraţiei publice locale. Evenimentul de inaugurare a avut loc la 23 noiembrie curent.

În pofida timpului rece de toamnă, duminică, curtea Liceului „Vladimir Moşkov” din Ceadâr-Lunga a fost plină de elevi, părinţi, profesori, adunaţi de acest eveniment mult aşteptat. Şi asta pentru că instituţia de învăţământ n-a avut niciodată un teren de sport. De asemenea, la inaugurare au fost prezenţi reprezentanţii autorităţilor publice locale, oaspeţi, dar şi conducerea echipei de fotbal „Saxan”, care a venit cu felicitări şi încurajări pentru tinerii sportivi.

„Am răspuns cu promptitudine la invitaţia administraţiei Liceului din Ceadâr-Lunga de a participa la proiectul de reabilitare a terenului de sport. Chiar din start am realizat că această experienţă va fi extrem de benefică atât pentru noi, ca bancă ce şi-a propus să sprijine proiectele de responsabilitate socială, cât şi pentru elevi, profesori şi părinţi, care de acum încolo se vor bucura de victoriile unor adevărate competiţii sportive chiar la liceul lor”, a spus Vitalie Ţveatcov, directorul adjunct al filialei FinComBank din Cahul.

Menţionăm că FinComBank sprijină proiectele sociale de interes pentru comunităţile locale şi îşi propune să devină un partener de încredere pentru clienţii, oferindu-le cele mai bune produse financiare şi recomandări. Prin reţeaua sa de 46 de sucursale, deschise pe tot teritoriul ţării, banca propune o gamă bogată de produse şi servicii pentru toate categoriile de clienţi: persoane fizice, întreprinderi micro, mici şi mijlocii.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

FinComBank S.A., mun. Chişinău, str. A. Puşkin, 26

Теl.: (+373-22) 269-822

E-mail: [email protected]

Web site: www.fincombank.cоm

Facebook - www.facebook.com/pages/Fincombank-SA

Noutăți similare